Γιώργος Χειμωνέτος: Ο πλειστηριασμός έγινε, το σπίτι μου το δώσανε αλλού και μένουνε άλλοι μέσα

19:34 - 12/09/2022

Ο Γιώργος Χειμωνέτος έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στην Βασιλική Μπασιούρη και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε τα τελευταία χρόνια με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του. «Κέρδισα τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου, που έχασα το 2013. Τελικά ο πλειστηριασμός έγινε, το σπίτι μου το δώσανε αλλού και μένουνε άλλοι μέσα. Όταν άκουσα ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Ο πλειστηριασμός έγινε, το σπίτι μου το δώσανε αλλού και μένουνε άλλοι μέσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λακωνία: Οι συμμαθητές της 15χρονης γέμισαν το θρανίο της με λουλούδια – «Ήταν ένας άγγελος, την αγαπούσαμε πολύ»

Κοχλιακά εμφυτεύματα στα παιδιά: H επανάσταση στην αντιμετώπιση της Παιδικής Κώφωσης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι και Αμερικανοί για συνομιλίες στο Ριάντ – Στόχος συμφωνία μέχρι τις 20 Απριλίου

Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι δώδεκα όμιλοι των προκριματικών της Ευρώπης

Μεταφορές LNG και εξαγωγές τροφίμων και λιπασμάτων στην ατζέντα των ειρηνευτικών συνομιλιών ΗΠΑ – Ρωσίας – Ουκρανίας

«Ο Εκρέμ Ιμάμογλου θα σας νικήσει και μέσα από τη φυλακή» – Το μήνυμα της συζύγου του σε συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη