Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η ζωή στην Πάρο, οι σχέσεις με τα αδέρφια του και οι δηλώσεις για την Σοφία Αλιμπέρτη

12:40 - 12/09/2022

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μίλησε για την ζωή του στην Πάρο, την αγάπη του για την ζωγραφική To άρθρο Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η ζωή στην Πάρο, οι σχέσεις με τα αδέρφια του και οι δηλώσεις για την Σοφία Αλιμπέρτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Οι τρυφερές δηλώσεις για τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για την ζωή του στην Πάρο, την αγάπη του για τη ζωγραφική...

Διαβάστε το στο Zougla

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Οι τρυφερές δηλώσεις για τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για την ζωή του στην Πάρο, την αγάπη του για τη ζωγραφική, αλλά και για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πέτρος Πυλαρινός: «Νομίζω ότι ψάχνετε να βρείτε κάποιο κατασκευασμένο beef και διένεξη που δεν υπάρχει πουθενά»

Αντρέας Γεωργίου στη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου – «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια»

Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο σε φωτογραφία της Ελένη Μενεγάκη και ο δημόσιος διάλογός τους

Βάνα Μπάρμπα: «Ήταν λάθος μου να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου – Ήταν έπαρση δική μου»

H Ελευθερία Πάλλα στο TLIFE: «Δεν έχω συμβιβαστεί με την αβεβαιότητα του επαγγέλματος» – Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα

Adele: Τα stiletto νύχια της είναι goth glam με ένα γιορτινό twist