Τάσος Χαλκιάς: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης αποδειχθεί πανηγυρικά αθώος, θα ξανακοιταχτώ»
21:42 - 10/09/2022
Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην […]
The post Τάσος Χαλκιάς: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης αποδειχθεί πανηγυρικά αθώος, θα ξανακοιταχτώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: Αν αποδειχθεί πανηγυρικά αθώος και εγώ θα ξανακοιταχτώ
“Εγώ θέλω να λέω τα πράγματα ως έχουν αυτή τη στιγμή” δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για το Me Too αλλά κι όσα είδα το φως της δημοσιότητας με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είσαι μισό αιώνα πάνω στο σανίδι, πως κρίνεις αυτό το «απόστημα» που έσπασε ... Περισσότερα
To άρθρο Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: Αν αποδειχθεί πανηγυρικά αθώος και εγώ θα ξανακοιταχτώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤάσος Χαλκιάς: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης αποδειχθεί αθώος, θα ξανακοιταχτώ»
Συνεχίζεται αυτές τις ημέρες η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την σύζυγό του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου να καταθέτει και να τον υπερασπίζεται ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.Συνεχίζεται αυτές τις ημέρες η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την σύζυγό του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου να καταθέτει και να τον υπερασπίζεται ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.Ο συνάδελφός του και άλλοτε φίλος του, Τάσος Χαλκιάς έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr