Έφη Παπαθεοδώρου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου έκανε πάρα πολύ καλό

17:10 - 10/09/2022

“Και να σκεφτείτε ότι δεν ήθελα να πάρω μέρος στη σειρά και η μακαρίτισσα η Ειρήνη μού είπε, «Έφη μην πεις όχι, αυτός είναι ο ρόλος της ζωής σου” ανέφερε η Έφη Παπαθεοδώρου. Η Έφη Παπαθεοδώρου έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και Μαρία Ανδρέου. Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή ... Περισσότερα To άρθρο Έφη Παπαθεοδώρου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου έκανε πάρα πολύ καλό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφη Παπαθεοδώρου: «Ο Καπουτζίδης μου έκανε πολύ καλό – Αγωνίζεται για μία καλύτερη κοινωνία»

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη σειρά ”Παρά πέντε”, μίλησε η τηλεοπτική ”Θεοπούλα”, κατά κόσμον Έφη Παπαθεοδώρου, σε συνέτευξη που παραχώρησε στο 7 Μέρες TV. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά ”Πάρα Πέντε” και πόσο τη βοήθησε ο Γιώργος Καπουτζίδης δίνοντάς της αυτό το ρόλο. Ο κόσμος σας αγάπησε […] The post Έφη Παπαθεοδώρου: «Ο Καπουτζίδης μου έκανε πολύ καλό – Αγωνίζεται για μία καλύτερη κοινωνία» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Έφη Παπαθεοδώρου: Ο Καπουτζίδης μου έκανε πολύ καλό - Αγωνίζεται για μία καλύτερη κοινωνία

'Αξίζει πολλά αυτό το παιδί, αγωνίζεται για μια καλύτερη κοινωνία', δήλωσε για τον Γιώργο Καπουτζίδη η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στην Αθήνα συνελήφθη η 30χρονη για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους - Έφτασε από Βέρνη μέσω Βερολίνου

Συντριβή αεροσκάφους στο Ιράν – Σκοτώθηκε ένας Ταξίαρχος και ένας πιλότος των Φρουρών της Επανάστασης

Σοβαρό τροχαίο με 12χρονο που έκανε πατίνι στη Μεσογείων: «Ο οδηγός δεν είδε το κόκκινο φανάρι και τον χτύπησε»

ΔΕΣΦΑ: Ομολογιακό δάνειο 810 εκατ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες

Live η ομιλία του Κώστα Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0: Εντυπωσιάζουν οι Αρκάδες και ανεβαίνουν στη βαθμολογία της Super League