Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν κάνουμε όλοι για τα πάντα»
16:00 - 10/09/2022
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. «Είναι και τύχη να είσαι πρώτο όνομα, κυρίως όμως είναι θέμα αφοσίωσης» ομολόγησε ο ηθοποιός. Στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να κάνει ένα παιδί παραδέχτηκε ότι αυτή είναι μία απορία που «βασανίζει» και […]
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν κάνουμε όλοι για τα πάντα» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το συναίσθημα έχει αλλάξει για το 50 -50
Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου εστίασε τόσο στην επιτυχημένη σειρά “50 – 50” όσο στην αγάπη που τρέφει για τη δουλειά του.Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου εστίασε τόσο στην επιτυχημένη σειρά “50 – 50” όσο στην αγάπη που τρέφει για τη δουλειά του.“Ίσως έχω περισσότερο μέσα μου συναισθηματικά τους ρόλους που ήμουν κοντά με ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή. Η ανάμνηση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το συναίσθημα και η ανάμνηση για το 50 – 50 έχει αλλάξει»
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία […]
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το συναίσθημα και η ανάμνηση για το 50 – 50 έχει αλλάξει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr