Κυριάκος Μητσοτάκης – ΔΕΘ 2022: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και χειροκροτήματα

22:00 - 09/09/2022

Στη Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους έφτασε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά τις 21:00 έδωσε το παρών στην πλατεία Αριστοτέλους, συνοδευόμενος από μέλη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα στους οποίους και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Τον κ. Μητσοτάκη όπως αναφέρει το thesstoday υποδέχθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΔΕΘ 2022: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και χειροκροτήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και κουβέντα με νέους

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που ήταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους, με τον ίδιο να φωτογραφίζεται με νέα παιδιά, που του ζητούσαν μία… selfie.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο Μητσοτάκης – Selfie και χειροκροτήματα από τον κόσμο

Στη Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους έφτασε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο Μητσοτάκης – Selfie και χειροκροτήματα από τον κόσμο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από απόψε, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως ο πρωθυπουργός. Λίγο μετά τις 21:00 έδωσε το παρών στην πλατεία Αριστοτέλους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από μέλη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα στους οποίους και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε και πλήθος κόσμου στην πλατεία που ήταν εκείνη την […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο Μητσοτάκης – Selfie και χειροκροτήματα από τον κόσμο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βόρεια Θάλασσα: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο Ρώσος πλοίαρχος του «Solong» που εμβόλισε το αμερικανικό τάνκερ

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει «διεφθαρμένα» τα ΜΜΕ που δεν τον στηρίζουν

MasterChef 2025: «Βγήκαν» τα μαχαίρια στην καθολική ψηφοφορία – Η τετράδα που θα μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης

Εργκίν Αταμάν: Οι διαιτητές φοβήθηκαν να σφυρίξουν στις τελευταίες δύο φάσεις, δείξαμε γιατί αυτή η ομάδα θα πάρει ξανά την EuroLeague

Τζένη Κατσίγιαννη: Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε Θεού φόβο και δεν είναι σωστό

Ο οίκος Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα – Έδωσε την επενδυτική βαθμίδα