Αντιγόνη Κουλουκάκου: Όταν μου είπαν να συνεργαστώ με τον Σορεντίνο έτρεχα στους δρόμους και φώναζα
13:42 - 09/09/2022
Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο, αλλά και για την αντιμετώπιση της στα αρνητικά σχόλια. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για την ζωή της αλλά και για τα επαγγελματικά της. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους. Εξαρχής προοριζόμουν ... Περισσότερα
To άρθρο Αντιγόνη Κουλουκάκου: Όταν μου είπαν να συνεργαστώ με τον Σορεντίνο έτρεχα στους δρόμους και φώναζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα»
H ηθοποιός μιλά για τη συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο και κάνει αποκαλύψεις
Διαβάστε το στο in.grΑντιγόνη Κουλουκάκου: Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για μένα
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, όπου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο, τη “Γη της ελιάς” και για το πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια. “Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το θέλω σου πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός […]
The post Αντιγόνη Κουλουκάκου: Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για μένα appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr