Τούρκος δήμαρχος: «Είμαι έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες»

10:46 - 09/09/2022

Η Τουρκία συνεχίζει την προκλητική ρητορική της. Αυτή τη φορά ο δήμαρχος του Μπόλου, Τανζού Οζτζάν, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) έκανε εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας. Όπως είπε είναι έτοιμος να γίνει καμικάζι και να ανατιναχθεί ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες. «Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες» είπε σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN, Μαρία Ζαχαράκη. Δείτε μετά το 9:20: Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του εξωκοινοβουλευτικού «Ενιαίου Κόμματος» της γειτονικής χώρας Αχμέτ Οζάλ, ο οποίος είναι γιος του αείμνηστου Τούρκου πρώην προέδρου και πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ π

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραλήρημα Τούρκου δημάρχου: «Έτοιμος να γίνω καμικάζι και να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες» - «Πρώτος στόχος η Αθήνα»!

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα εξελίχθηκε η ομιλία του δημάρχου της επαρχίας Μπολού, στην Τουρκία, Τανζού Οζτζάν, ο οποίος τάχθηκε υπέρ ενός πολέμου με την Ελλάδα.  «Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες. Είμαι έτοιμος για όλα. Λέμε ότι κάθε ίντσα της γης μας είναι ... Περισσότερα To άρθρο Παραλήρημα Τούρκου δημάρχου: «Έτοιμος να γίνω καμικάζι και να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες» - «Πρώτος στόχος η Αθήνα»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τουρκία: «Είμαι έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες» λέει ο δήμαρχος Μπόλου

Είναι γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές απόψεις του κατά των Σύρων προσφύγων και άλλων θεμάτων της τουρκικής επικαιρότητας

Διαβάστε το στο in.gr

Τουρκία: «Είμαι έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες» λέει ο δήμαρχος Μπόλου

Είναι γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές απόψεις του κατά των Σύρων προσφύγων και άλλων θεμάτων της τουρκικής επικαιρότητας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Απίστευτες δηλώσεις Τούρκου δημάρχου: «Θα ανατιναχθώ ως καμικάζι ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες»

«Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι», ανέφερε ο  δήμαρχος της ΤουρκίαςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Διαβάστε το στο tovima

Παραλήρημα Τούρκου δημάρχου: «Είμαι έτοιμος να γίνω καμικάζι, να εκραγώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες»

Έτοιμος να γίνει καμικάζι και να πάει σε ένα ελληνικό νησί να ανατιναχθεί ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες, δηλώνει ο δήμαρχος του Μπόλου, Τανζού Οζτζάν, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) της Τουρκίας.Έτοιμος να γίνει καμικάζι και να πάει σε ένα ελληνικό νησί να ανατιναχθεί ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες, δηλώνει ο δήμαρχος του Μπόλου, Τανζού Οζτζάν, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) της Τουρκίας.Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, ο δήμαρχος του Μπόλου είπε: «Πάμε, μα τον Αλλάχ είμαι έτοιμος. Αν ο κ. Ερντογάν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελληνοτουρκικά: Ξεπέρασε και τον Ερντογάν – Δήμαρχος απειλεί να ντυθεί καμικάζι και να ανατιναχτεί ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες

Ελληνοτουρκικά: Σε ένα απίστευτο παραλήρημα εξελίχθηκε η ομιλία του δημάρχου της επαρχίας Μπολού, στην Τουρκία, Τανζού Οζτζάν, ο οποίος τάχθηκε υπέρ ενός πολέμου με την Ελλάδα. «Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες. Είμαι έτοιμος για όλα. Λέμε ότι κάθε σπιθαμή της γης μας […] The post Ελληνοτουρκικά: Ξεπέρασε και τον Ερντογάν – Δήμαρχος απειλεί να ντυθεί καμικάζι και να ανατιναχτεί ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Με τζιχάντ απειλεί Τούρκος δήμαρχος: «Είμαι έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες»

Ο δήμαρχος του Μπόλου, Τανζού Οζτζάν, του κόμματος της αξιωματικής

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Προκαλεί Τούρκος δήμαρχος: Είμαι έτοιμος να γίνω καμικάζι, να εκραγώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες

Νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας, αυτή τη φορά από τον δήμαρχο του Μπόλου, Τανζού Οζτζάν του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε το στο real.gr

Δήμαρχος στην Τουρκία: «Έτοιμος να γίνω καμικάζι και να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες»

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα εξελίχθηκε η ομιλία του δημάρχου της επαρχίας Μπολού, στην Τουρκία, Τανζού Οζτζάν, ο οποίος τάχθηκε υπέρ ενός πολέμου με την Ελλάδα. Το άρθρο Δήμαρχος στην Τουρκία: «Έτοιμος να γίνω καμικάζι και να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τούρκος δήμαρχος: «Είμαι έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες»

Ο Τανζού Οζτζάν είναι γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές του απόψεις

Διαβάστε το στο news.gr

Τούρκος δήμαρχος δηλώνει «έτοιμος να γίνει καμικάζι και να ανατιναχθεί ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες»

Είναι γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές απόψεις του κατά των Σύρων προσφύγων και άλλων θεμάτων της τουρκικής επικαιρότητας Το ρεσιτάλ εθνικισμού στο οποίο έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες τούρκοι αξιωματούχοι καλά κρατεί. Αυτή τη φορά ο δήμαρχος του Μπόλου, Τανζού Οζτζάν, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), έκανε εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας. Όπως είπε, είναι έτοιμος να γίνει… καμικάζι και να ανατιναχθεί ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες. «Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες» είπε, σύμφωνα με το OPEN. «Να εισβάλλουμε στην Ελλάδα» Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος

Διαβάστε το στο lamianow.gr

“Πολύ σκληρός για να πεθάνει” ο Τούρκος Δήμαρχος: «Θα ανατιναχθώ ως καμικάζι ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες»

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Δεν έχει τέλος η τουρκική προκλητικότητα τόσο με τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο όσο και από εμπρηστικές δηλώσεις αξιωματούχων. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Στα άκρα πέρασε αυτή τη φορά, ο δήμαρχος του Μπόλου, ο οποίος υπάγεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), λέγοντας ότι είναι έτοιμος να γίνει καμικάζι και να ανατιναχθεί ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες. «Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες» ανέφερε σύμφωνα με το OPEN. «Να εισβάλλουμε στην Ελλάδα» Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του εξωκοινοβουλευτικού «Ενιαίου Κόμματος» της γειτον

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Παραλήρημα Τούρκου Δημάρχου: «Είναι έτοιμος να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες»

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα εξελίχθηκε η ομιλία του δημάρχου της επαρχίας Μπολού, στην Τουρκία, Τανζού Οζτζάν, ο οποίος τάχθηκε υπέρ ενός πολέμου με την Ελλάδα.«Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες. Είμαι έτοιμος για όλα. Λέμε ότι κάθε σπιθαμή της γης μας είναι πολύτιμη. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Νεκρός στις φονικές πλημμύρες ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, Χοσέ Καστιγιέχο

Πρώτο το «The Reunion» με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη τον Οκτώβριο

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο 0,56%

Ανοίγει ξανά η υπόθεση του θανάτου του 29χρονου Βαγγέλη: Η ιατροδικαστική από φωτογραφία και το μαχαίρι στην καρδιά του

Το πυρηνικό δόγμα του Ιράν μπορεί να αλλάξει, προειδοποιεί σύμβουλος του Χαμενεΐ

Ισραηλινός βομβαρδισμός στην Τύρο του Λιβάνου – Ισοπεδώθηκε κτίριο