Συγκίνηση και χιούμορ στο Twitter για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ: «Νίκησε η Ζωζώ»
21:14 - 08/09/2022
Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ έφερε συγκίνηση στο ελληνικό Twitter, αλλά χιούμορ, καθώς η... σύγκριση με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν αναπόφευκτη..
Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπολσονάρο: Κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ
Τριήμερο εθνικό πένθος στη Βραζιλία κήρυξε ο πρόεδρός της Ζαΐχ Μπολσονάρο «ως έκφραση συλλυπητηρίων για τον θάνατο της «αυτής μεγαλειότητας» βασίλισσας Ελισάβετ.
Διαβάστε το στο in.grΞέφρενοι πανηγυρισμοί και τραγούδια για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ (vids)
Ο θάνατος της Βασίλισσας αλλού προκάλεσε ξέφρενους πανηγυρισμούς με τραγούδια και αλλού αποδοκιμασίες.
Διαβάστε το στο GazzettaΚάρολος: Τι θα κάνει μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ;
Η στέψη μπορεί να είναι διαφορετική.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘλίψη στο twitter για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ – «Ξημερώνει μια εντελώς διαφορετική μέρα»
Σε ηλικία 96 ετών, η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή και μαζί της έκλεισε ένα ολόκληρο κεφάλαιο της Ιστορίας καθώς επρόκειτο για τη μακροβιότερη μονάρχη παγκοσμίως. Εκτός από την οικογένεια της όμως, ο θάνατός της έχει προκαλέσει θλίψη παγκοσμίως. Οι χρήστες του twitter, παγκοσμίως έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στη Βασίλισσα Ελισάβετ. «Η γέφυρα του Λονδίνου έπεσε», φωτογραφίες από την πορεία της Βασίλισσας και μηνύματα μνήμης είναι μερικά από τα tweet.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚυριάκος Μητσοτάκης για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ: «Πορεύτηκε με μετριοπάθεια και με σωφροσύνη»
«Με θλίψη και σεβασμό η παγκόσμια κοινότητα αποχαιρετά την Βασίλισσα Ελισάβετ την Β΄, τη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου. Τέτοιες απώλειες συνοδεύονται, συνήθως, από το συμπέρασμα ότι μαζί τους κλείνει μία ολόκληρη εποχή. Στην περίπτωση της Ελισάβετ, ωστόσο, κλείνουν πολλές εποχές», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄. «Ποτέ άλλοτε αρχηγός κράτους δεν είδε επί των ημερών του να αλλάζουν τόσο πολύ και τόσο γρήγορα η χώρα του και ο κόσμος. Γιατί η Βασίλισσα ανήλθε στο θρόνο της με τη Βρετανική Αυτοκρατορία να απλώνεται ακόμη στα πέρατα της γης. Και φεύγει από τη ζωή με το Ηνωμένο Βασίλειο να εισέρχεται
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπόρις Τζόνσον για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ: «Είναι η πιο θλιβερή ημέρα για τη χώρα μας»
Διαβάστε το στο real.grΣυλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ: Εξαιρετική η πολυετής υπηρεσία της
Τη λύπη του για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜητσοτάκης: Είμαι βαθύτατα λυπημένος για τον θάνατο της Bασίλισσας Ελισάβετ
Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜητσοτάκης: «Είμαι βαθύτατα λυπημένος για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ»
Τα συλλυπητήρια του έστειλε ο πρωθυπουργός μετά την είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Διαβάστε το στο mononews.grΤα συλλυπητήρια του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων Νικήτα για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.
Το άρθρο Τα συλλυπητήρια του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων Νικήτα για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΚυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ: Υπηρέτησε την ενότητα του λαού της
«Και αυτή είναι η πιο πολύτιμη παρακαταθήκη της», τόνισε σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός
Διαβάστε το στο news.grΒασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο του μήνυμα μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ
Το πρώτο μήνυμά του, μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ έστειλε ο Βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας.
«Ο θάνατος της πολυαγαπημένης μου μητέρας, της βασίλισσας, είναι μια στιγμή υπέρτατης θλίψης για εμένα», τόνισε ο Κάρολος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θάνατο της Ελισάβετ Β’.
«Η απώλειά της θα γίνει βαθιά αισθητή σε όλη τη χώρα, την κοινοπολιτεία και για αμέτρητους ανθρώπους», ανέφερε ο μεγαλύτερος γιος της Ελισάβετ Β’, ο οποίος την διαδέχεται στον θρόνο της Βρετανίας.
Ακόμα, συμπλήρωσε ότι ανακούφιση τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του προσφέρουν ο σεβασμός και η στοργή που απολάμβανε η μητέρα του καθ’ όλη τη διάρκεια της βασιλείας της.
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΚυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ»
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ» Τι ανέφερε Την βαθιά του λύπη για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα αγγλικά στο Τwitter. «Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Το καθήκον, η υπηρεσία και η αφοσίωση που […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr