Πάνος Ιωαννίδης: «Ο γιος μου είναι η μεγαλύτερη αγάπη» – Τι είπε για το MasterChef 7

15:06 - 08/09/2022

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τον γιο του και το MasterChef 7.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Ιωαννίδης για τον γιο του: «Ο μεγαλύτερος έρωτας είναι το παιδί σου»

«Όταν το παιδί χρειάζεται αλλαγή πάνας βλέπω πρώτα περί τίνος πρόκειται» δήλωσε ο σεφ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πάνος Ιωαννίδης για τον 4 μηνών γιο του: Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχω νιώσει ποτέ

Tέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας.Tέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας.Ο κριτής του MasterChef μίλησε σχετικά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο λέγοντας: «Έχουμε και μια νέα έλευση στην οικογένεια, τον Κωνσταντίνο. Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες αλλά σιγά σιγά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Ο 4 μηνών Κωνσταντίνος είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχω νιώσει ποτέ για άνθρωπο

"Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς" λέει ο Πάνος Ιωαννίδης 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πάνος Ιωαννίδης: "Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο"

Μιλάει για τον γιο του και «λιώνει» από ευτυχία

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες