Πάνος Ιωαννίδης: «Ο γιος μου είναι η μεγαλύτερη αγάπη» – Τι είπε για το MasterChef 7
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Ιωαννίδης για τον γιο του: «Ο μεγαλύτερος έρωτας είναι το παιδί σου»
«Όταν το παιδί χρειάζεται αλλαγή πάνας βλέπω πρώτα περί τίνος πρόκειται» δήλωσε ο σεφ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠάνος Ιωαννίδης για τον 4 μηνών γιο του: Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχω νιώσει ποτέ
Tέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας.Tέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας.Ο κριτής του MasterChef μίλησε σχετικά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο λέγοντας: «Έχουμε και μια νέα έλευση στην οικογένεια, τον Κωνσταντίνο. Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες αλλά σιγά σιγά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠάνος Ιωαννίδης: Ο 4 μηνών Κωνσταντίνος είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχω νιώσει ποτέ για άνθρωπο
"Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς" λέει ο Πάνος Ιωαννίδης 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠάνος Ιωαννίδης: "Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο"
Μιλάει για τον γιο του και «λιώνει» από ευτυχία
Διαβάστε το στο patrasevents.gr