Μπέσσυ Αργυράκη: «Είδα την Ελένη Καστάνη κι αποχώρησα από το δοκιμαστικό του Breakfast@star»

14:38 - 08/09/2022

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως […] The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Είδα την Ελένη Καστάνη κι αποχώρησα από το δοκιμαστικό του Breakfast@star» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είδα την Ελένη Καστάνη κι αποχώρησα από το δοκιμαστικό του Breakfast@star»

Η η Μπέσσυ Αργυράκη ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έφυγε μόνη της από το δοκιμαστικό που έκανε για το “Breakfast@star”.Η η Μπέσσυ Αργυράκη ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έφυγε μόνη της από το δοκιμαστικό που έκανε για το “Breakfast@star”.«Πήγα κι έκανα και δοκιμαστικό και είδα εκεί την Καστάνη. Και λέω “παιδιά να σας πω κάτι με όλο το θάρρος; Η κυρία Καστάνη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είδα την Ελένη Καστάνη στο δοκιμαστικό το Breakfast@star και είπα αποχωρώ»

Για τα δημοσιεύματα του φετινού καλοκαιριού που ήθελαν στην πρωινή ζώνη του Star, απάντησε η Μπέσσυ To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη: «Είδα την Ελένη Καστάνη στο δοκιμαστικό το Breakfast@star και είπα αποχωρώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»