Ανδρουλάκης: Επιμένει στο ερώτημα γιατί παρακολουθείτο από την ΕΥΠ

14:28 - 08/09/2022

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με γραπτή του δήλωση καταγγέλλει ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, σε συνεργασία με τους Πράσινους αποφάσισαν να μην τον καλέσουν στη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της χρήσης λογισμικών παρακολούθησης, όπου πραγματοποιείται δημόσια ακρόαση για τις παράνομες παρακολουθήσεις στην Ελλάδα, μολονότι, όπως […] Το άρθρο Ανδρουλάκης: Επιμένει στο ερώτημα γιατί παρακολουθείτο από την ΕΥΠ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρουλάκης: Παρακρατικοί λειτουργούν μαζί με την ΕΥΠ – Γιατί με παρακολουθούσαν;

«Πιάστηκαν με την κατσίκα στην πλάτη και δεν είχαν να δώσουν καμία απάντηση», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε το στο in.gr

Ανδρουλάκης: Παρακρατικοί λειτουργούν μαζί με την ΕΥΠ – Γιατί με παρακολουθούσαν;

Για το θέμα των υποκλοπών και την παρακολούθηση του κινητού του μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, καταγγέλλοντας ότι ουδέποτε επικοινώνησε μαζί του υπηρεσία ώστε να ενημερωθεί ο ίδιος επίσημα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ο Ν. Ανδρουλάκης επιμένει στο ερώτημα γιατί παρακολουθείτο από την ΕΥΠ

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με γραπτή του δήλωση καταγγέλλει ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, σε συνεργασία με τους Πράσινους αποφάσισαν να μην τον καλέσουν στη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ανδρουλάκης: «Θέλω ένα χαρτί που να λέει γιατί με παρακολουθούσαν»

Για το θέμα των παρακολουθήσεων μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «αν οποιαδήποτε υπηρεσία βρει νόμιμο τρόπο να με ενημερώσει, εγώ θέλω ένα χαρτί που να λέει γιατί με παρακολουθούσαν, αλλά δεν θα το πάρω γιατί ξέρει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα πάω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων...

Διαβάστε το στο otavoice.gr

Υποκλοπές- Ανδρουλάκης: Θέλω ένα χαρτί που να λέει γιατί με παρακολουθούσαν

«Πιστεύω ότι δεν μπορεί να είμαστε δύο πρόσωπα στην Ελλάδα που παρακολουθούνται με το Predator»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Χριστίνα Μπόμπα vs Μαρία Κορινθίου: Ποια δίνει τις καλύτερες ιδέες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Coca-Cola: Άναυδοι οι καταναλωτές του πασίγνωστου αναψυκτικού – Τι περιείχε τελικά;

Σούπερ Λίγκα: Η ΑΕΚ έβγαλε στη φόρα τις συνομιλίες στο διοικητικό συμβούλιο

Ο Δήμαρχος Λειψών και ο ράπερ Μιχαλάρας επιστρέφουν με νέο τραγούδι από το πανέμορφο νησί!

Τάκης Οικονομόπουλος: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για θάνατο του από τις τρεις κόρες του Μίμη Δομάζου

Ο γάμος μετατράπηκε σε θρήνο: Νεκρή 23χρονη ενώ χόρευε από ανακοπή – Νεκρός και ο 12χρονος αδερφός της