Τζένη Βάνου: Σοκάρει η κόρη της – «Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πόνεσε πάρα πολύ»
13:48 - 08/09/2022
Η Αθηνά Ρηγοπούλου, η κόρη της αείμνηστης Τζένης Βάνου, προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή
To άρθρο Τζένη Βάνου: Σοκάρει η κόρη της – «Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πόνεσε πάρα πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Βάνου: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί θεωρούσε πως δεν την ήθελε η μητέρα της
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Τζένη Βάνου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η κόρη της μεγάλης τραγουδίστριας, Αθηνά Ρηγοπούλου. Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Τζένη Βάνου πίστευε ότι η μητέρα της δεν την ήθελε και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αναλυτικά όσα είπε η Αθηνά Ρηγοπούλου για την Τζένη Βάνου: «Δεν ήταν ο χαρακτήρας της τέτοιος να είναι σταρ. Της άρεσε η έννοια σπίτι, να είναι νοικοκυρά, μαμά. Μια μέρα ήρθε μια δημοσιογράφος για να της πάρει συνέντευξη και η μαμά μου ήταν με το φακιόλι και της λέει η δημοσιογράφος “φώναξέ μου την κυρία σου, έχω έρθει για μία συνέντευξη”. Δεν την γνώρισε καν. Όταν έμαθε ο παππούς μου ότι είχε αρχίζει την καριέρα της, θύμωσε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοκάρει η κόρη της Τζένη Βάνου: «Η μητέρα μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...»
Η Αθηνά Ρηγοπούλου, η κόρη της αείμνηστης Τζένης Βάνου, προχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤζένη Βάνου – Σοκαριστική αποκάλυψη: «Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γι’ αυτό»
Η Τζένη Βάνου, μία από τις ωραιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, είχε μια ζωή με αρκετές άγνωστες πτυχές στο ευρύ […]
The post Τζένη Βάνου – Σοκαριστική αποκάλυψη: «Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γι’ αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr