Συγκλονίζει η μητέρα της 24χρονης Ερατούς που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της-Πέθανα κι εγώ μαζί της (ΦΩΤΟ)

13:36 - 08/09/2022

"Όταν δολοφονήθηκε η Ερατώ ήταν σαν να πέθανα και εγώ, το μόνο που με κρατά είναι η εγγονή μου. Το παιδί που έμεινε πίσω και μέσα απ’ αυτήν βλέπω την Ερατώ μου", λέει η μητέρα της, Ελένη Κρεμαστιώτη, μιλώντας στο GRTimes.gr Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός  Καμιά φορά όσο και αν κάποιος προσπαθεί να βρει λέξεις για να μπορέσει με έναν τρόπο να αποτυπώσει το μέσα του, τα συναισθήματά του, είναι ανέφικτο. Είναι η αναμέτρηση που έχει κληθεί να κάνει κανείς, ειδικότερα σε μία κατάσταση πόνου. Και νιώθουμε τόσο μικροί, τόσο αδύναμοι να το διαχειριστούμε. Για μια μάνα που χάνει το παιδί της αυτό είναι κάτι μη διαχειρίσιμο. Η απώλεια από τη φύση της είναι μη διαχειρίσιμη. Όμως όταν η μάνα αναγκάζεται να αποχ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)