Σταμάτης Γαρδέλης: O Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα
12:16 - 08/09/2022
«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα», λέει ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό, όπου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξέφρασε και την άποψή του γενικά για τους βιασμούς. Τα όσα ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, άφησαν άναυδους τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φωτεινή ... Περισσότερα
To άρθρο Σταμάτης Γαρδέλης: O Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Γαρδέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: Λίγη ανθρωπιά – Πέσαμε πάνω του και τον σκίσαμε
Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή τη συνέχιση της δίκης του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, μιλά ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο ηθοποιός μίλησε στο Πρωϊνό και εξέφρασε τη θλίψη του για την ανθρωποφαγία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ για τα φερόμενα θύματά του σχολίασε «δεν είμαι δικαστής». «Θεωρώ ότι είναι ένας ηθοποιός που βγαίνει κάθε 100 χρόνια στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικός. Φίλοι δεν είμαστε, αλλά γελάω όποτε τον έχω βρει. Είναι φοβερός ηθοποιός. Ο καημενούλης έχει και θέμα υγείας. Θα μου πεις “τα κορίτσια δεν είναι καημένα;”. Δεν είμαι δικαστής» είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης. «Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοκαριστική. Όταν ένας άνθρωπος είναι πάρα πολύ ψηλά, η πτώση του θα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓαρδέλης για Φιλιππίδη: “Κάθε 100 χρόνια βγαίνει τέτοιος ηθοποιός”
Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Ο ηθοποιός σχολίασε τις κοπέλες που καταγγέλλουν βιασμό με τρομερά απαξιωτικό τρόπο και προκάλεσε αντιδράσεις. Τα όσα ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, άφησαν άναυδους τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Τάσο Τεργιάκη. «Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι […]
Διαβάστε το στο dete.grΣταμάτης Γαρδέλης: O Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα (VIDEO)
«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα», λέει ο Σταμάτης Γαρδέλης.
Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό, όπου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξέφρασε και την άποψή του γενικά για τους βιασμούς. Τα όσα ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, άφησαν άναυδους τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Τάσο Τεργιάκη.
«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά όσες φορές τον έχω δει τρελαίνομαι, είναι φοβερός ηθοποιός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Φιλιππίδη: «Τον δολοφόνησαν» είπε η σύζυγός του – «Το όπλο κρατούν άνθρωποι που ταΐσαμε» (VIDEO)
Ο καημενούλης έχει και θέμα υγ
Διαβάστε το στο grtimes.gr