Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής εξαιτίας της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου – «Εγώ ντρέπομαι»
09:16 - 08/09/2022
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του επί σκηνής. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έπαιζε
To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής εξαιτίας της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου – «Εγώ ντρέπομαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου
Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν στη Θεσσαλονίκη αντιμέτωποι θεατές και θίασος της παράστασης «Αντιγόνη» στην οποία συμμετέχει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, την ώρα που λίγα πιο μακριά έκανε συναυλία ο Στέλιος Ρόκκος. Το βράδυ της Τρίτης, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρισκόταν στην κορύφωσή της, η μουσική από ... Περισσότερα
To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΙεροκλής Μιχαηλίδης: Ξέσπασε επί σκηνής για τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου
«Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά»
Διαβάστε το στο in.grΙεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου - «Εγώ ντρέπομαι»
Έξαλλος έγινε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙεροκλής Μιχαηλίδης: «Εγώ ντρέπομαι» – Έξαλλος επί σκηνής με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου
Έξαλλος έγινε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου. Σε κοντινή απόσταση από το θέατρο είχε συναυλία ο Στέλιος Ρόκκος, με αποτέλεσμα τα τραγούδια να ακούγονται στο θέατρο, οι ηθοποιοί να μην μπορούν να παίξουν και ο κόσμος να μην απολαμβάνει την παράσταση. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν άντεξε και ξέσπασε επί σκηνής: «Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, πια δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι! Όταν είμαστε εδώ, οικοδεσπότες, δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε.».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤο ξέσπασμα επί σκηνής του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου
Έχασε την ψυχραιμία του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου και ξέσπασε. Τι συνέβη;
Ο ηθοποιός έπαιζε στη Θεσσαλονίκη...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Εγώ ντρέπομαι...»: Το ξέσπασμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη επί σκηνής λόγω της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου
Ξέσπασε επί σκηνής ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης...
Διαβάστε το στο real.grΙεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμά του στη σκηνή – “Εγώ ντρέπομαι!”
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ξέσπασε επί σκηνής στη διάρκεια της παράστασης “Αντιγόνη” στη Θεσσαλονίκη. Ο ηθοποιός έγινε έξαλλος με το γεγονός ότι την ώρα που η παράσταση ήταν σε εξέλιξη, παράλληλα γινόταν και η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, με αποτέλεσμα η μουσική να καλύπτει τα λόγια των ηθοποιών. Το περιστατικό συνέβη στις 6 Σεπτεμβρίου το βράδυ […]
The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμά του στη σκηνή – “Εγώ ντρέπομαι!” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr