Κομπουαρέ: «Στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο μικρός μου αδερφός»
17:54 - 07/09/2022
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΝΤ: Ο προπονητής της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας του να δημιουργήσει θερμή ατμόσφαιρα.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κομπουαρέ: «Ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί βρίσκεται στον Ολυμπιακό ο μικρός μου... αδερφός, ο Καρεμπέ»
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League, ο προπονητής της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ, αναφέρθηκε για το επίπεδο του Ολυμπιακού αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚομπουαρέ: «Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερος γιατί εκεί βρίσκεται ο μικρός μου αδερφός»
Ο τεχνικός της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ μίλησε για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερο λόγω του Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα.
Διαβάστε το στο in.grΚομπουαρέ: «Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερος γιατί εκεί βρίσκεται ο μικρός μου αδερφός»
Ο τεχνικός της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ μίλησε για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερο λόγω του Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα.
Διαβάστε το στο tovima