Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κάνω διάφορα και δεν το κρύβω όπως κάνουν άλλες»

16:04 - 07/09/2022

Από το ταξίδι στην Τυνησία επέστρεψε η Πόπη Μαλλιωτάκη και πάραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κάνω διάφορα και δεν το κρύβω όπως κάνουν άλλες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόπη Μαλλιωτάκη για επεμβάσεις: «Έχω κάνει διάφορα, δεν τα κρύβω όπως άλλες»

«Έχω κάνει λιποαναρρόφηση και στο καπάκι κοιλιοπλαστική» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πόπη Μαλλιωτάκη: Έχω κάνει διάφορα σε πρόσωπο και σώμα – Δεν το κρύβω όπως άλλες

Ανανεωμένη και με εξωτικό αέρα, η Πόπη Μαλλιωτάκη επέστρεψε από το ταξίδι που έκανε στην Τυνησία και χαμογελαστή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha. Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις ενώ τόνισε πως έχουν αυξηθεί οι κατακτήσεις της. Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Μαλλιωτάκη σημείωσε πως «άργησα να κάνω διάφορα γιατί φοβόμουν, αλλά ήταν μέχρι να ξεφοβηθώ τον χειρουργείο. Κάνω διάφορα και δεν το κρύβω όπως κάνουν άλλες! Έχω ξεκινήσει με το πρόσωπο πολλά χρόνια πριν, όλα τα ενέσιμα τα κάνω όταν χρειάζεται. Κάθε έξι μήνες δηλαδή που θα φύγει το μπότοξ σίγουρα θα πάω να το κάνω. Είναι και το DNA που είναι καλό αλλά, αν δεν το προσέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κάνω διάφορα και δεν το κρύβω όπως κάνουν άλλες, ήταν μέχρι να ξεφοβηθώ το χειρουργείο»

H Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου. H Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, αποκαλύπτοντας μάλιστα την ηλικία της, ενώ μίλησε με ενθουσιασμό για τις αυξημένες κατακτήσεις της! Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Μαλλιωτάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άργησα να κάνω διάφορα γιατί φοβόμουν, αλλά ήταν μέχρι να ξεφοβηθώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»