Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε τον διάδοχό του στο Καλημέρα Ελλάδα: «Το λέω με το χέρι στην καρδιά»
12:54 - 07/09/2022
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι της σεζόν στο Πρωινό. Το νέο και πολυσυζητημένο ζευγάρι […]
The post Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε τον διάδοχό του στο Καλημέρα Ελλάδα: «Το λέω με το χέρι στην καρδιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπαδάκης: Η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά
Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού για τη συνεργασία του με τη Μαρία Αναστασοπούλου και αποκάλυψε ότι αυτή θα είναι η διάδοχός του όταν αποχωρήσει από την τηλεόραση. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι. Είναι σαν να κάναμε εκπομπή χρόνια» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Έχω τη χαρά να κάνω αυτή τη δουλειά με τον Γιώργο» είπε η Μαρία Aναστασοπούλου. «Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1», σημείωσε η Μαρία Αναστα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Παπαδάκης: Αποκάλυψε τον διάδοχό του στο Καλημέρα Ελλάδα – «Το λέω με το χέρι στην καρδιά»
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι της σεζόν στο Πρωινό. Το νέο και πολυσυζητημένο ζευγάρι της ενημέρωσης μίλησε για όλα, το πρωί της Τετάρτης.
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι της σεζόν στο Πρωινό. Το νέο και πολυσυζητημένο ζευγάρι της ενημέρωσης μίλησε για όλα, το πρωί της Τετάρτης. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο διάδοχός του στο «Καλημέρα Ελλάδα»
Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να είναι διάδοχός του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Διαβάστε το στο neolaia.grΟ Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε τον διάδοχό του στο Καλημέρα Ελλάδα (βίντεο)
«Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο”, αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι της σεζόν στο Πρωινό. Το νέο και πολυσυζητημένο ζευγάρι της ενημέρωσης μίλησε για όλα, το πρωί της Τετάρτης. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες […]
Διαβάστε το στο dete.gr