Πάνος Καλλίτσης για Έλενα Χριστοπούλου: «Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό»
11:44 - 07/09/2022
Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, η Έλενα Χριστοπούλου αλλά και η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα
To άρθρο Πάνος Καλλίτσης για Έλενα Χριστοπούλου: «Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Καλλίτσης: Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό
«Παρατηρώ ότι ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης και fake news και άλλα βγαίνουν, άλλα λέγονται για ευνόητους λόγους», είπε ο Πάνος Καλλίτσης. Μετά από έναν χωρισμό που ξεκίνησε αθόρυβα, ο Πάνος Καλλίτης και η Έλενα Χριστοπούλου οδηγήθηκαν σε σκληρές δικαστικές διαμάχες. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Πάνος Καλλίτσης είπε: «Το μόνο που έχω να ... Περισσότερα
To άρθρο Πάνος Καλλίτσης: Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠάνος Καλλίτσης για τη δίκη με την Έλενα Χριστοπούλου: «Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό»
Μετά την τελεσίδικη απόφαση του αστικού δικαστηρίου υπέρ του Πάνου Καλλίτση, στο θέμα των παρακρατημένων αντικειμένων και περιουσιακών στοιχείων της Έλενας...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠάνος Καλλίτσης για διαμάχη με Έλενα Χριστοπούλου: «Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό»
Ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου μετά από έναν χωρισμό που ξεκίνησε αθόρυβα, οδηγήθηκαν σε σκληρές δικαστικές διαμάχες. Μιλώντας […]
The post Πάνος Καλλίτσης για διαμάχη με Έλενα Χριστοπούλου: «Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠάνος Καλλίτσης για Έλενα Χριστοπούλου: «Ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης – Άλλα βγαίνουν και άλλα λέγονται»
Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε για το διαζύγιο του με την Έλενα Χριστοπούλου και τη δικαστική διαμάχη μεταξύ τους.
Διαβάστε το στο neolaia.grΠάνος Καλλίτσης: "Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό"
"Παρατηρώ ότι ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης και fake news"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr