Κωστής Μαραβέγιας: Η λεύκη, ο βιγκανισμός και η αποχή από το αλκοόλ

09:30 - 07/09/2022

Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο Κωστής Μαραβέγιας στην Α’ Πλαζ Βούλας, ο To άρθρο Κωστής Μαραβέγιας: Η λεύκη, ο βιγκανισμός και η αποχή από το αλκοόλ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη είναι χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος»

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κωστής Μαραβέγιας: Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος

Ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ΕΡΤ, ενώ μίλησε και για την επιλογή του να είναι βίγκαν. «Ζορίστηκα με τις πολλές κάμερες, το κοινό και τον ανιματέρ. Η έκθεση στον κόσμο ήταν μια μεγάλη χαρά. Δεν αποκλείω να ξανακάνω τηλεόραση, στην ... Περισσότερα To άρθρο Κωστής Μαραβέγιας: Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωστής Μαραβέγιας: Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ΕΡΤ, την πιθανότητα επιστροφής του στην τηλεόραση ενώ μιλά και για την επιλογή του να είναι βίγκαν. Μίλησε και για την επερχόμενη συναυλία Beach party στην Α’ πλαζ Βούλας, με καλεσμένους τους Φρατέλο, Φοίβο Δελληβοριά, Γιώργο Παπαγεωργίου, Ξένια Ντάνια, Μίνα Μαζάνη και άλλοι. Σχολιάζοντας το πώς διαχειρίζεται την έκθεση και τα φώτα της δημοσιότητας, τόνισε ότι βίωσε τη μεγάλη αλλαγή, όταν αποφάσισε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του The Voice: «Βγαίνοντας στην τηλεόραση, άλλαξαν λίγο τα δεδομένα. Την πρώτη ημέρα του γυρίσματος ζορίστηκα λίγο, γιατί δεν είχα συνηθίσει τις πολλές κάμερε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος»

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο «Happy Day» για τη συνεργασία του με την ΕΡΤ και τη λεύκη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κωστής Μαραβέγιας: "Η λεύκη είναι χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος"

"Έχω κόψει το κρέας εδώ και πολύ καιρό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας