Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Οι πρώτες φωτογραφίες

08:34 - 07/09/2022

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος, κάτι που επιβεβαιώνεται σήμερα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό HELLO!. To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 5 μηνών έγκυος, οι πρώτες φωτογραφίες

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Διαβάστε το στο in.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Περιμένει αγοράκι - Διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας πλέον δεν κρύβεται. Περιμένει αγοράκι!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στον 5ο μήνα – Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος, περιμένοντας τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη χαρμόσυνη είδηση...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος πέντε μηνών στο κέντρο της Αθήνας με στενό μίντι φόρεμα

Oι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου- Το μίντι φόρεμα στο χρώμα της μέντας και η φουσκωμένη κοιλιά.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος η γνωστή παρουσιάστρια – Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»