Νέος ιδιοκτήτης σπιτιού Πισπιρίγκου: «Κλαίω μόνος μου, βρήκα κουκλάκια των παιδιών και το ημερολόγιο της Ρούλας»
13:32 - 06/09/2022
Ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της Ρούλας Πισπιρίγκου έλυσε τη σιωπή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τα υπάρχοντα των αδικοχαμένων κοριτσιών και της κατηγορούμενης μητέρας τους. «Πονάει η καρδούλα μου, κλαίω μόνος μου. Θα πάω σε μία εκκλησία να ρωτήσω τον πάτερ: “τι να κάνω τα κουκλάκια;”. Δεν μπορώ να τα πετάξω» […]
The post Νέος ιδιοκτήτης σπιτιού Πισπιρίγκου: «Κλαίω μόνος μου, βρήκα κουκλάκια των παιδιών και το ημερολόγιο της Ρούλας» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέος ιδιοκτήτης σπιτιού Πισπιρίγκου: «Κλαίω μόνος μου, βρήκα κουκλάκια των παιδιών και το ημερολόγιο της Ρούλας»
Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο κύριος Θεοχάρης Μάρκουλης, αγόρασε το σπίτι που αναγκάστηκε να πουλήσει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να τη στηρίξει οικονομικά στον δικαστικό της αγώνα. «Πέρασα ένα δράμα με την Ιταλίδα σύζυγό μου. Πέθανε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr