Σχόλιο-φωτιά της Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου και στον πρώην της

13:18 - 06/09/2022

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα την Τρίτη 6/9 αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα, που η αλήθεια είναι πολλοί περίμεναν να αναφερθεί μιας και το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετίζεται με την παρουσιάστρια. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr  Ειδήσεις σήμερα Γιώργος Λιάγκας: Απαντά για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά Ελεονώρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: […] Το άρθρο Σχόλιο-φωτιά της Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου και στον πρώην της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια» – Το πρώτο σχόλιο της Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι

Διαβάστε το στο in.gr

Κατερίνα Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου – «Μήπως περιμένει δίδυμα; Εγώ τους γνώρισα με τον Βασίλη»

Τις πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλιά, σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 7/9 η To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου – «Μήπως περιμένει δίδυμα; Εγώ τους γνώρισα με τον Βασίλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – «Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη»

Σε λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Ο φωτογραφικός φακός του okmag είχε εξασφαλίσει τις πρώτες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με φουσκωμένη κοιλιά τον περασμένο Αύγουστο. Την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Μάλιστα αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της και μέλλοντα […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – «Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Σάλος με την προσβολή της Καινούργιου στον Βασάλο – Τα «καταδικαστικά» σχόλια των παρουσιαστών της TV [βίντεο]

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Δικογραφία για 3 άτομα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση – Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός, φρουρείται η 33χρονη [βίντεο]

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον Sean Diddy Combs – Τουλάχιστον δύο ανήλικοι στις ερωτικές κασέτες του ράπερ – Ποιοι διάσημοι διακρίνονται

Κουρκούλης-Ηλιάδη: Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους

Φόρμουλα 1: Ο Νόρις νικητής του αγώνα σπριντ

Τα «βάφουν μαύρα» – Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν τον Νοέμβριο