Δημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από το «Λατρεμένοι μου γείτονες»
12:34 - 06/09/2022
Ο Δημήτρης Νταούλης από τη σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες» μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την επιτυχία της σειράς και για το γιατί δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής. Ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» μίλησε για την συμμετοχή του σειρά του MEGA, που αγαπήθηκε από το κοινό. «Από μικρός ήθελα να παίξω ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από το «Λατρεμένοι μου γείτονες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»
«Πήγα σε δραματική σχολή, αλλά δεν μου "βγήκε" το υποκριτικό κομμάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»
Ο Δημήτρης Νταούλης έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», ο οποίος υποδύθηκε τον Μιχαλάκη Μουστοξύδη τον γιο της Άβας…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔημήτρης Νταούλης: Τι κάνει και πώς είναι σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους Λατρεμένους μου γείτονες
Ο Δημήτρης Νταούλης 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες επέστρεψε στο σπίτι
To άρθρο Δημήτρης Νταούλης: Τι κάνει και πώς είναι σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους Λατρεμένους μου γείτονες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»
"Πήγα σε δραματική σχολή, αλλά δεν μου "βγήκε" το υποκριτικό κομμάτι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr