Χρήστος Λούλης: «Την έπαθα, την ψώνισα ώσπου κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος»
17:36 - 05/09/2022
Καλεσμένος στο πλατό του Στούντιο 4 βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […]
The post Χρήστος Λούλης: «Την έπαθα, την ψώνισα ώσπου κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Λούλης: «Τότε την ψώνισα, μετά κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος»
«Πίστευα πως ό,τι και να κάνω θα αρέσω» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΧρήστος Λούλης: Την έπαθα, την ψώνισα – Κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης το απόγευμα της Δευτέρας (05/09) και συνάντησε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και την ταμπέλα του ζεν πρεμιέ. Ειδικότερα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε πως «Το άκουγα τότε το “ζεν πρεμιέ” και το καταλάβαινα. Εντάξει, καταλάβαινα ότι έχω μια, ας πούμε, εμφάνιση και το άκουγα από άντρες και γυναίκες. Το ήξερα και από πριν ότι αρέσω γενικά και ότι έχω μια εμφάνιση που αρέσει. Το ήξερα. Πάνω στη σκηνή όμως φωτίζεται και χτυπάει την ματαιόδοξία σου και όχι μόνο. Εφόσον την χτυπάει σου κάνει πάρα πολύ μεγάλο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧρήστος Λούλης: «Την έπαθα, την ψώνισα, σε ρουφάει όμως κάποια στιγμή και σε πλακώνει»
Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας 5/6 όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και την ταμπέλα του ζεν πρεμιέ.Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας 5/6 όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και την ταμπέλα του ζεν πρεμιέ.«Το άκουγα τότε το «ζεν πρεμιέ» και το καταλάβαινα. Εντάξει, καταλάβαινα ότι έχω μια, ας πούμε, εμφάνιση και το άκουγα από άντρες και γυναίκες. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρήστος Λούλης: «Την έπαθα, την ψώνισα ώσπου κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος»
Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 5/6 ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός
To άρθρο Χρήστος Λούλης: «Την έπαθα, την ψώνισα ώσπου κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧρήστος Λούλης: Την ψώνισα αλλά κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος σε ικανότητα
Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιό μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, στην ταμπέλα του ζεν πρεμιέ αλλά και στο ότι ψωνίστηκε μέχρι που κατάλαβε ότι θέλει πολλή δουλειά και δεν αρκεί απλά μία ωραία εμφάνιση. “Το […]
The post Χρήστος Λούλης: Την ψώνισα αλλά κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος σε ικανότητα appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr