Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο

16:38 - 05/09/2022

Στην εκπομπή T Live μίλησε η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαϊα Κυριακού» που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο

Η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαϊα Κυριακού» που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο, μίλησε στην εκπομπή T Live.Η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαϊα Κυριακού» που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο, μίλησε στην εκπομπή T Live.«Επέστρεψα στο νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί. Εκείνη την ημέρα είχα 24ωρη εφημερία. Στην παράδοση των ασθενών ήμουν εγώ, μια συνάδελφος που εφημέρευε μαζί μου και φυσικά οι εφημερεύοντες της προηγούμενης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο

Τα όσα κατέθεσε η νοσηλεύτρια που είχε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο που To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πάτρα: Τι αναφέρει η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα πριν από το τελευταίο επεισόδιο

Στην εκπομπή T-live μίλησε η νοσηλεύτρια που είχε δει την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατό της. «Επέστρεψα στο νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί. Εκείνη την ημέρα είχα 24ωρη εφημερία. Στην παράδοση των ασθενών ήμουν εγώ, μια συνάδελφος που εφημέρευε μαζί μου και φυσικά οι εφημερεύοντες της […] The post Πάτρα: Τι αναφέρει η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα πριν από το τελευταίο επεισόδιο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»