Αντώνης Ξένος: Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψυχές ανθρώπων

15:44 - 05/09/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος. Οι δύο ηθοποιοί, το σπίτι των οποίων κάηκε το καλοκαίρι στις φωτιές της Παλλήνης, μίλησαν στην εκπομπή για τις δύσκολες στιγμές που παιρνούν. «Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, στέκομαι με το ζόρι. Φαίνεται είναι στην μοίρα μας ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Ξένος: Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψυχές ανθρώπων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Ξένος: "Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψυχές ανθρώπων"

"Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός σήμερα: Σύννεφα και βροχές σε όλη την Ελλάδα – Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς και άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ

20 Χρυσοί Φοίνικες στο Cinobo – Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Δίαιτα keto: Τι επιτρέπεται να τρώτε και τι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή

Εξαφανίστηκε 33χρονος στο Ηράκλειο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τατιάνα Στεφανίδου: Όταν αλλάζεις πολλά κανάλια, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις καινούρια πράγματα

MasterChef 2025: Αποχώρησε ο Γιώργος, ένα από τα φαβορί για τον τελικό – Ασφαλείς στον εξώστη ο Λευτέρης και ο Παναγιώτης