Χάρις Αλεξίου: «Όταν έχασα τη μητέρα του τραγούδαγα με ένα χαμόγελο για να μην με καταλάβουν»
15:26 - 05/09/2022
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Χάρις Αλεξίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη. Έφερε στο μυαλό της μνήμες από τη μικρασιάτισσα γιαγιά της, αλλά και στιγμές από τα παιδικά της χρόνια στο μπακάλικο της μαμάς της. «Πολλές φορές, ενώ διηγούμαι τα λόγια που έχει γράψει ένας άλλος άνθρωπος, μου έρχεται […]
The post Χάρις Αλεξίου: «Όταν έχασα τη μητέρα του τραγούδαγα με ένα χαμόγελο για να μην με καταλάβουν» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρις Αλεξίου: «Όταν έφυγε η μάνα μου έκλαιγα με χαμόγελο για να μη με καταλάβουν»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου, την Δευτέρα, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη […]
The post Χάρις Αλεξίου: «Όταν έφυγε η μάνα μου έκλαιγα με χαμόγελο για να μη με καταλάβουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΧάρις Αλεξίου: «Έκλαιγα με ένα χαμόγελο για να μη με καταλάβουν»
Σε έναν νέο ρόλο πρόκειται να δούμε φέτος την Χάρις Αλεξίου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τη φετινή
To άρθρο Χάρις Αλεξίου: «Έκλαιγα με ένα χαμόγελο για να μη με καταλάβουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr