Απόστολος Γκλέτσος: Πήγα κι ήρθα, έκανα 3 επεμβάσεις αλλά δεν επανήλθα ποτέ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή
«Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9.5 ώρες», λέει ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός έκανε έναν απολογισμό ζωής, μίλησε για την κόρη του, τον έρωτα, και τα προβλήματα υγείας. «Όταν εγκατέλειψα την υποκριτική, ενδεχομένως να μην είχα μπουχτίσει άλλα έβλεπα ... Περισσότερα
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑπόστολος Γκλέτσος: Πήγα κι ήρθα, έκανα 3 επεμβάσεις αλλά δεν επανήλθα ποτέ
Το «MEGA Καλημέρα» έκανε sup με τον Απόστολο Γκλέτσο στην Στυλίδα.
Ο ηθοποιός έκανε έναν απολογισμό ζωής. Μίλησε για την κόρη του, τον έρωτα, και τα προβλήματα υγείας.
«Όταν εγκατέλειψα την υποκριτική, ενδεχομένως να μην είχα μπουχτίσει άλλα έβλεπα ότι ερχόταν. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν αυτό με την υγεία μου, με γονάτισε, πήγα και ήρθα. Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή. Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι 9,5, 6,5 και 3,5 ώρες. Αθλούμαι, άλλα όταν υπάρχει ο φόβος, Θέλεις να φοβίσεις τον φόβο», είπε για το πρόβλημα υγείας του.
Για την κόρη του ο Απόστολος Γκλέτσος, «έσταξε μέλι».
«Η κόρη μου παίζει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη
Διαβάστε το στο lamianow.gr