Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9.5 ώρες»

11:58 - 05/09/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό ζωής, μίλησε […] The post Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9.5 ώρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9,5, 6,5 και 3,5 ώρες» (vid)

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το θέμα της υγείας του και το χειρουργείο που έκανε όταν ήταν 35 ετών.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9,5 ώρες»

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη κάνοντας sup.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Απόστολος Γκλέτσος δίνει συνέντευξη κάνοντας sup: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9,5 ώρες»

Τη σημασία του αθλητισμού επισήμανε, ενώ έκανε sup, στη Στυλίδα ο Απόστολος Γκλέτσος. Τόνισε ότι αθλείται για την υγεία του και όχι για αισθητικούς λόγους και αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει. «Όταν εγκατέλειψα την υποκριτική, ενδεχομένως να μην είχα μπουχτίσει άλλα έβλεπα ότι ερχόταν. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν αυτό με την υγεία μου, με γονάτισε, πήγα και ήρθα. Πήγα και ήρθα. Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή. Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι 9.5, 6.5 και 3.5 ώρες. Αυτό δεν θέλω να το πάθει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Αθλούμαι άλλα όταν υπάρχει ο φόβος, Θέλεις να φοβίσεις τον φόβο» είπε στο Mega καλημέρα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9.5 ώρες»

Για την κόρη του, τον έρωτα, και τα προβλήματα υγείας μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».Για την κόρη του, τον έρωτα, και τα προβλήματα υγείας μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».«Όταν εγκατέλειψα την υποκριτική, ενδεχομένως να μην είχα μπουχτίσει άλλα έβλεπα ότι ερχόταν. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν αυτό με την υγεία μου, με γονάτισε, πήγα και ήρθα. Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε