Ελένη Γερασιμίδου: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της – “Έχω μισό αριστερό πνεύμονα”
11:48 - 05/09/2022
Εξομολόγηση έκανε η Ελένη Γερασιμίδου τόσο για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν όσο και για το σπίτι της που κάηκε το καλοκαίρι από τις φωτιές που ξέσπασαν. “Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, για να αντεπεξέλθουμε. Δεν αισθάνομαι καλά, στέκομαι με το ζόρι. Δεν πήρα ιατρική βοήθεια, ψυχολογική στήριξη που ήρθαν αμέσως. Είπαμε, […]
The post Ελένη Γερασιμίδου: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της – “Έχω μισό αριστερό πνεύμονα” appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Γερασιμίδου: «Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου – Έχω μισό αριστερό πνεύμονα»
Για το σπίτι τους, που κάηκε στις φωτιές του καλοκαιριού αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο «MEGA Καλημέρα».Για το σπίτι τους, που κάηκε στις φωτιές του καλοκαιριού αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο «MEGA Καλημέρα».«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, στέκομαι με το ζόρι. Φαίνεται είναι στην μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε δυστυχώς. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα στο σπίτι όταν καιγόταν, το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Γερασιμίδου: «Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου – Ευτυχώς δεν είχα καρκίνο»
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και το σπίτι της που κάηκε.
Διαβάστε το στο neolaia.gr