Πιτσιόρλας: «Αδιανόητο ότι με παρακολουθούσαν οι δικοί μου»

10:44 - 05/09/2022

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ο οποίος σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας «Μπαμ» παρακολουθούταν από την ΕΥΠ την…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι

Σοκαρισμένος, θυμωμένος, μα κυρίως πικραμένος, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μιλά στα «ΝΕΑ» για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και ζητά εξηγήσεις από τον, παλιό του φίλο, Αλέξη Τσίπρα

Διαβάστε το στο in.gr

Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου επί ΣΥΡΙΖΑ

Εξηγήσεις για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ζητά μέσω συνέντευξής του στα «Νέα» ο Στέργιος Πιτσιόρλας, που διατέλεσε αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας. Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, με τίτλο «Αλέξη, γιατί με παρακολουθούσες;» αναφέρεται πως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας «θεωρεί αδιανόητο ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ όταν ήταν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ εν γνώσει του τότε πρωθυπουργού», […] Το άρθρο Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου επί ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στέλιος Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Εξηγήσεις για την παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου κατά την περίοδο διακυβέρνησης

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι – Τι λέει για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας έμαθε πρόσφατα από τις εφημερίδες ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ίδιο και τον πρώην Γενικό Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Σαγιά εν γνώσει του τότε Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα « ...

Διαβάστε το στο real.gr

Πιτσιόρλας για ΣΥΡΙΖΑ: «Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι»

«Ηξεραν ότι υπήρχε μια παρακολούθηση και το άφηναν έτσι, χωρίς να μου πουν μια κουβέντα», κατήγγειλε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ το 2016 The post Πιτσιόρλας για ΣΥΡΙΖΑ: «Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

«Βόμβα» Πιτσιόρλα! «Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου!»

Τι απαντά ο Τζανακόπουλος. Εξηγήσεις για την παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ο Στέργιος Πιτσιόρλας. Σε συνέντευξή του στα «Νέα», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αδιανόητο ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ όταν ήταν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. «Το ότι δεν μου τηλεφώνησε ακόμη ο Τσίπρας είναι κι αυτό μια απάντηση», «ο Τσίπρας με απασχολεί. Το άρθρο «Βόμβα» Πιτσιόρλα! «Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου!» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

ΑΕΚ: Επέστρεψε με ατομικό ο Περέιρα

Βαλένθια: Έντεκα παιδιά νεκρά από τις φονικές πλημμύρες

Σε 24ωρη απεργία όλα τα ΜΜΕ στις 19 Νοεμβρίου

Βραζιλία: Πιθανή επίθεση «μοναχικού λύκου» η ανατίναξη έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο

Μαγεύτηκαν από την Ελλάδα: Οι βόλτες των Άγγλων στην Αθήνα πριν το μεγάλο ματς

Παναθηναϊκός AKTOR: Σε κατάμεστο γήπεδο κόντρα στη Βίρτους – Sold out ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα