Πιτσιόρλας: «Αδιανόητο ότι με παρακολουθούσαν οι δικοί μου»
10:44 - 05/09/2022
Ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ο οποίος σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας «Μπαμ» παρακολουθούταν από την ΕΥΠ την…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι
Σοκαρισμένος, θυμωμένος, μα κυρίως πικραμένος, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μιλά στα «ΝΕΑ» για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και ζητά εξηγήσεις από τον, παλιό του φίλο, Αλέξη Τσίπρα
Διαβάστε το στο in.grΠιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου επί ΣΥΡΙΖΑ
Εξηγήσεις για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ζητά μέσω συνέντευξής του στα «Νέα» ο Στέργιος Πιτσιόρλας, που διατέλεσε αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας. Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, με τίτλο «Αλέξη, γιατί με παρακολουθούσες;» αναφέρεται πως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας «θεωρεί αδιανόητο ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ όταν ήταν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ εν γνώσει του τότε πρωθυπουργού», […]
Το άρθρο Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου επί ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτέλιος Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
Εξηγήσεις για την παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου κατά την περίοδο διακυβέρνησης
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΠιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι – Τι λέει για τον Αλέξη Τσίπρα
Ο Στέργιος Πιτσιόρλας έμαθε πρόσφατα από τις εφημερίδες ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ίδιο και τον πρώην Γενικό Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Σαγιά εν γνώσει του τότε Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα « ...
Διαβάστε το στο real.grΠιτσιόρλας για ΣΥΡΙΖΑ: «Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι»
«Ηξεραν ότι υπήρχε μια παρακολούθηση και το άφηναν έτσι, χωρίς να μου πουν μια κουβέντα», κατήγγειλε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ το 2016
The post Πιτσιόρλας για ΣΥΡΙΖΑ: «Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου άνθρωποι» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.gr«Βόμβα» Πιτσιόρλα! «Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου!»
Τι απαντά ο Τζανακόπουλος. Εξηγήσεις για την παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ο Στέργιος Πιτσιόρλας. Σε συνέντευξή του στα «Νέα», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αδιανόητο ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ όταν ήταν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. «Το ότι δεν μου τηλεφώνησε ακόμη ο Τσίπρας είναι κι αυτό μια απάντηση», «ο Τσίπρας με απασχολεί.
Το άρθρο «Βόμβα» Πιτσιόρλα! «Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου!» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr