Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη δίνει Spoiler – Θα αυτοκτονήσει η Καλλιόπη;
10:22 - 05/09/2022
Η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική «Καλλιόπη» από τη σειρά «Σασμός», βρέθηκε καλεσμένη στο «Happy Day» και συζήτησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων και για το Σασμό. «Όταν πρωτάρχισες να ενσαρκώνεις την Καλλιόπη είχες συζητήσει με το team και είχες πει «Παιδιά χήρα Κρητικιά με make up και μπούκλες δεν υπάρχει»» είπε η Σταματίνα στην […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη δίνει Spoiler – Θα αυτοκτονήσει η Καλλιόπη;
Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σασμός – Μαρία Τζομπανάκη: Δεν θα αυτοκτονήσει η Καλλιόπη για να εξιλεωθεί
Εκπλήξεις προανήγγειλε η Μαρία Τζομπανάκη για τον β’ κύκλο του Σασμού. Η τηλεοπτική Καλλιόπη θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 19 Σεπτεμβρίου και μίλησε σήμερα στην πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day. «Κάπου διάβασα ότι “ξέρουμε τι θα συμβεί”. No, no, no» είπε στην κάμερα και διέψευσε όσα ακούγονται για την εξιλέωση της Καλλιόπης μέσα από την αυτοκτονία. «Δεν ισχύει αυτό» είπε. «Έχω λατρεία στον Ορφέα» Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε ακόμα μια φορά για την αγάπη που τρέφει στον γιο της, Ορφέα, που παντρεύτηκε το καλοκαίρι με την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά. «Του έχω λατρεία, όλη η Ελλάδα το ξέρει, όχι μόνο για το ότι είναι παιδί μου. Είναι ένας άνθρωπος ολοκληρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη διαψεύδει το spoiler για την Καλλιόπη
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day ήταν σήμερα η Μαρία Τζομπανάκη. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τη νέα σεζόν […]
The post Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη διαψεύδει το spoiler για την Καλλιόπη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη διαψεύδει το spoiler που κυκλοφορεί για την Καλλιόπη
Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για το τι να περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» και διέψευσε ένα spoiler για την Καλλιόπη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr