Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο»
17:52 - 03/09/2022
Ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη έκανε ο Βασίλης Θωμόπουλος, το Σάββατο, με αφορμή τη νέα κωμική σειρά του OPEN με τίτλο […]
The post Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο»
Ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη έκανε ο Βασίλης Θωμόπουλος, το Σάββατο, με αφορμή τη νέα κωμική σειρά του OPEN με τίτλο «Η δική μας οικογένεια». Μιλώντας στον καναπέ του OPEN Weekend, μάλιστα, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης δεν έκρυψε την οργή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης καθώς και το κίνημα metoo. Δεν έχουν μαζευτεί οι […]
Το άρθρο Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΞέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο»
Δεν έκρυψε την οργή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης καθώς και το κίνημα metoo, ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, που έκανε ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη.Δεν έκρυψε την οργή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης καθώς και το κίνημα metoo, ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, που έκανε ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη.«Δεν έχουν μαζευτεί οι άνθρωποι μετά το metoo. Μιλάμε σε μια χώρα που μάθαμε χθες ότι η γυναίκα δεν βιάζεται άμα δεν θέλει! Δηλαδή τι να πεις! Είμαστε λες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασίλης Θωμόπουλος: "Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο"
"Δεν έχουν μαζευτεί μετά το metoo"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr