Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο»

17:52 - 03/09/2022

Ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη έκανε ο Βασίλης Θωμόπουλος, το Σάββατο, με αφορμή τη νέα κωμική σειρά του OPEN με τίτλο […] The post Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο»

Ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη έκανε ο Βασίλης Θωμόπουλος, το Σάββατο, με αφορμή τη νέα κωμική σειρά του OPEN με τίτλο «Η δική μας οικογένεια». Μιλώντας στον καναπέ του OPEN Weekend, μάλιστα, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης δεν έκρυψε την οργή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης καθώς και το κίνημα metoo. Δεν έχουν μαζευτεί οι […] Το άρθρο Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο»

Δεν έκρυψε την οργή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης καθώς και το κίνημα metoo, ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, που έκανε ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη.Δεν έκρυψε την οργή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης καθώς και το κίνημα metoo, ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, που έκανε ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη.«Δεν έχουν μαζευτεί οι άνθρωποι μετά το metoo. Μιλάμε σε μια χώρα που μάθαμε χθες ότι η γυναίκα δεν βιάζεται άμα δεν θέλει! Δηλαδή τι να πεις! Είμαστε λες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλης Θωμόπουλος: "Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο"

"Δεν έχουν μαζευτεί μετά το metoo"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»