Σοκάρει η Τίνα Μελά: «Με απήγαγε θαυμαστής μου, κυριολεκτικά με βούτηξε»

17:20 - 03/09/2022

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Τίνα Μελά μιλώντας στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα On Time. Η […] The post Σοκάρει η Τίνα Μελά: «Με απήγαγε θαυμαστής μου, κυριολεκτικά με βούτηξε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει γνωστή τραγουδίστρια: «Με απήγαγε θαυμαστής μου, με βούτηξε και με έβαλε σε ένα τζιπ»

Την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο θαυμαστή της όταν δούλευε σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας, αποκάλυψε η Τίνα Μελά μιλώντας στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα On Time.Την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο θαυμαστή της όταν δούλευε σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας, αποκάλυψε η Τίνα Μελά μιλώντας στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα On Time.Τίνα, τι ακριβώς σου είχε συμβεί; Ήμουν μόνη μου στο ταξί φεύγοντας από το μαγαζί, όταν λίγα μέτρα πριν από το σπίτι μου κατέβηκα στο περίπτερο να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τίνα Μελά: "Με απήγαγε θαυμαστής μου, κυριολεκτικά με βούτηξε"

"Παθαίνεις σοκ. Σου κόβεται η φωνή. Δεν μπορείς να μιλήσεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»