Κάνιε Γουέστ: «Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου, ήμουν εθισμένος»

09:38 - 02/09/2022

Στο στόχαστρό του η πρώην πεθερά του και η Κιμ Καρντάσιαν

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάνιε Γουέστ: «Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου» – Ο ράπερ μιλά για τον εθισμό του

Ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένος στην πορνογραφία, γεγονός που κατέστρεψε, όπως είπε, την οικογένειά του. Μέσα από αναρτήσεις του στα social media ο Γουέστ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και «κατακεραύνωσε» την πρώην πεθερά του, Κρις Τζένερ, αλλά και την πρώην του σύζυγο Κιμ Καρντάσιαν για την στάση τους σε […] Το άρθρο Κάνιε Γουέστ: «Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου» – Ο ράπερ μιλά για τον εθισμό του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Kanye West: “Κατέστρεψα την οικογένειά μου από τον εθισμό στο πορνό”

Kanye West: «Το Χόλιγουντ είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής. Το πορνό κατέστρεψε την οικογένειά μου. Δεν θα αφήσω να συμβεί στα παιδιά μου».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσος λιποτάκτης αποκαλύπτει - «Θέσαμε σε πλήρη ετοιμότητα τα πυρηνικά την ημέρα της εισβολής»

HIV και AIDS: Η πρόοδος στη μάχη εναντίον τους και τα νέα σκευάσματα που αλλάζουν τα δεδομένα

Έμα Γουίλις: Η νέα ανάρτηση της συζύγου του Μπρους Γουίλις έχει ένα μήνυμα αισιοδοξίας

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης διατηρεί το βραβείο Αριστείας στην Έρευνα «HR Excellence in Research»

Τομ Χανκς: Είναι αφηγητής σε ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή στην Αμερική

Επίδομα παιδιού: Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις