O Τζέιμς Μάτις απαντά στον Τραμπ: «Τιμή μου που είμαι η Μέριλ Στριπ των στρατηγών»

14:19 - 18/10/2019

Είναι τιμή μου που «είμαι η Μέριλ Στριπ των στρατηγών και πραγματικά αυτό μου ακούγεται καλό», δήλωσε ο πρώην υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις απαντώντας σε ένα ακόμη ανάρμοστο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζέιμς Μάτις: «Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί την… Μέριλ Στριπ των στρατηγών»! video

"Eίμαι η... Μέριλ Στριπ των στρατηγών και πραγματικά αυτό μου ακούγεται καλό", δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις. To άρθρο Τζέιμς Μάτις: «Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί την… Μέριλ Στριπ των στρατηγών»! video δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζέιμς Μάτις: Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί Μέριλ Στριπ των στρατηγών

Είναι τιμή μου που «είμαι η Μέριλ Στριπ των στρατηγών και πραγματικά αυτό μου ακούγεται καλό», δήλωσε ο πρώην υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις απαντώντας σε ένα ακόμη ανάρμοστο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ. «Είναι τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί υπερτιμημένο στρατηγό, διότι έχει πει ότι και η Μέριλ Στριπ είναι επίσης υπερτιμημένη […] The post Τζέιμς Μάτις: Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί Μέριλ Στριπ των στρατηγών appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ kathimerini.gr

Το «lockdown» αύξησε κατά σχεδόν 60% το ομοσπονδιακό χρέος στις ΗΠΑ

Χ. Θεοχάρης: Λελογισμένο ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων τουρισμού

Υπέρ μηχανισμού αλληλεγγύης για το μεταναστευτικό στην ΕΕ η Επίτροπος Γιόχανσον

«Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθος

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου επεκτείνει τη δραστηριότητά του στη χειμερινή σεζόν

Επικοινωνία Μέρκελ – Ερντογάν για Ανατολική Μεσόγειο