O Τζέιμς Μάτις απαντά στον Τραμπ: «Τιμή μου που είμαι η Μέριλ Στριπ των στρατηγών»
14:19 - 18/10/2019
Είναι τιμή μου που «είμαι η Μέριλ Στριπ των στρατηγών και πραγματικά αυτό μου ακούγεται καλό», δήλωσε ο πρώην υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις απαντώντας σε ένα ακόμη ανάρμοστο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζέιμς Μάτις: «Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί την… Μέριλ Στριπ των στρατηγών»! video
"Eίμαι η... Μέριλ Στριπ των στρατηγών και πραγματικά αυτό μου ακούγεται καλό", δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις.
To άρθρο Τζέιμς Μάτις: «Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί την… Μέριλ Στριπ των στρατηγών»! video δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο NewsitΤζέιμς Μάτις: Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί Μέριλ Στριπ των στρατηγών
Είναι τιμή μου που «είμαι η Μέριλ Στριπ των στρατηγών και πραγματικά αυτό μου ακούγεται καλό», δήλωσε ο πρώην υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις απαντώντας σε ένα ακόμη ανάρμοστο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ. «Είναι τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί υπερτιμημένο στρατηγό, διότι έχει πει ότι και η Μέριλ Στριπ είναι επίσης υπερτιμημένη […]
The post Τζέιμς Μάτις: Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί Μέριλ Στριπ των στρατηγών appeared first on slpress.gr.
Διαβάστε το στο slpress.gr