Γεωργία Μπίκα: Με κλάματα έξω από το δικαστήριο – «Θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω»

12:48 - 01/09/2022

Δηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο έκανε η Γεωργία Μπίκα, η οποία συνοδευόταν από τον δικηγόρο To άρθρο Γεωργία Μπίκα: Με κλάματα έξω από το δικαστήριο – «Θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργία Μπίκα – Δάκρυσε έξω από τον Άρειο Πάγο: Ευχαριστώ για τη στήριξη, θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω

Mε δάκρυα στα μάτια έφυγε από τον Άρειο Πάγο περίπου στις 12:30 την Πέμπτη (1/9) η Γεωργία Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έφτασε στον Άρειο Πάγο. Η 24χρονη εμφανίστηκε στα δικαστήρια έχοντας στο πλευρό της τον συνήγορό της Νίκο Διαλυνά για να ζητήσει να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον άνδρα, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της. Έξω από το δικαστήριο συγκεντρώθηκαν νεαρά κορίτσια και γυναίκες που πήγαν εκεί για να στηρίξουν τη Γεωργία με την παρουσία τους κρατώντας πανό, πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, κάνοντας την 24χρονη να συγκινηθεί. Η Γεωργία Μπίκα πλησίασε τις γυναί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γεωργία Μπίκα: Με κλάματα έξω από το δικαστήριο – «Θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω» (βίντεο)

Δηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο έκανε η Γεωργία Μπίκα, η οποία συνοδευόταν από τον δικηγόρο της, κ. Νίκο Διαλυνά προκειμένου να αμφισβητήσει το βούλευμα που μέχρι τώρα απαλλάσσει τον έναν από τους δύο άνδρες που είχε καταγγείλει για βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. «Ευχαριστώ για τη στήριξή σας από την πρώτη ημέρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ - Γεωργία Μπίκα: Με κλάματα έξω από τον Άρειο Πάγο - Τα πανό, τα στοιχεία και η «απειλή» της

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ - Γεωργία Μπίκα: Με κλάματα έξω από τον Άρειο Πάγο - Τα πανό, τα στοιχεία και η «απειλή» της 01/09/2022 Δηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο έκανε η Γεωργία Μπίκα, η οποία συνοδευόταν από τον δικηγόρο της, Νίκο Διαλυνά, προκειμένου να αμφισβητήσει το βούλευμα που μέχρι τώρα απαλλάσσει τον έναν από τους δύο άνδρες που είχε καταγγείλει για βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. «Ευχαριστώ για τη στήριξή σας από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή, το δίκαιο ποτέ δεν χάνεται. Θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. Ήρθα να καταθέσω αίτηση αναίρε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαίρη Μηνά: «Η ζωή μου χωρίζεται στο πριν γίνω μητέρα και στο μετά»

Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε νύφη και περπάτησε στην εβδομάδα μόδας – Το στραβοπάτημα πάνω στη σκηνή

Μάριος Καπότσης: Σε ρόλο στιχουργού ο Ολυμπιονίκης – Το τραγούδι που έγραψε για γνωστό τραγουδιστή

Έλενα Ασημακοπούλου: Το μήνυμα απάτης που έλαβε με «δόλωμα» την κόρη της

Αλέξανδρος Πέρρος: «Στη σύγχρονη κοινωνία ένας στρέιτ άνδρας πρέπει να αποδείξει ότι είναι και στρέιτ και άνδρας»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δάκρυσε πριν την πρώτη της επίδειξη στην εβδομάδα μόδας – Όσα είπε για τον γάμο της