Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Με έβρισαν και μου έσπασαν το αυτοκίνητο»

23:06 - 31/08/2022

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξέσπασε μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό της. Όπως αναφέρει η Αφροδίτη Λατινοπούλου το βράδυ της Τρίτης «παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση ... Περισσότερα To άρθρο Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Με έβρισαν και μου έσπασαν το αυτοκίνητο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφροδίτη Λατινοπούλου - Άγνωστοι την έβρισαν και της έσπασαν το αυτοκίνητο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατήγγειλε πως άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό της, ενώ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και με έβρισαν

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξέσπασε μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς δέχθηκε φραστική επίθεση από δύο άγνωστες γυναίκες ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές και στο αυτοκίνητό της. «Παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική […] Το άρθρο Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και με έβρισαν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και με έβρισαν

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξέσπασε μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς δέχθηκε φραστική επίθεση από δύο άγνωστες γυναίκες ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές και στο αυτοκίνητό της. «Παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική […] The post Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και με έβρισαν appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ξέσπασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Με έβρισαν και μου έσπασαν το αυτοκίνητο»

Μια δυσάρεστη έκπληξη είχε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι To άρθρο Ξέσπασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Με έβρισαν και μου έσπασαν το αυτοκίνητο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Με έβρισαν και μου έσπασαν το αυτοκίνητο»

Μια δυσάρεστη έκπληξη είχε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό της. Η ίδια ξέσπασε μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και με έβρισαν»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχθηκε επίθεση ακόμη μια φορά, όπως καταγγέλλει.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Λατινοπούλου: Καταγγέλλει ότι της έσπασαν το αυτοκίνητο

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε το αυτοκίνητο της Αφροδίτη Λατινοπούλου.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτη και ενώ πήγαινε να επιβιβαστεί στο όχημά της, διαπίστωσε ότι είχε σπασμένους καθρέπτες και ήταν χαραγμένο και στις δύο πλευρές.Ενημέρωσε την Αστυνομία και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου για να υποβάλει μήνυση.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Αφροδίτη Λατινοπούλου: "Δύο αλήτισσες με έβρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητό μου"

Η καταγγελία

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βρέθηκαν 54 οβίδες στη διάρκεια έργων αποχέτευσης στην Άνοιξη - Κάτοικοι περνούν από πάνω για να μπουν σπίτι τους

Μαλακά gingerbread cookies, τα καλύτερα για την εποχή

Υπουργείο Δικαιοσύνης για τα Τέμπη: «Σκοπός μας να διερευνηθεί και να φωτιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης»

Δημήτρης Καταλειφός: «Έκοψα το τσιγάρο για λόγους υγείας»

Η Kosmocar εξαγόρασε την MAN Hellas

ΑΕΚ: Καθησυχαστικοί για τον Κάλενς στο Περού