Ηλίας Μαμαλάκης: Με αυτήν τη δίαιτα κατάφερε να χάσει 17 κιλά
23:04 - 31/08/2022
Ο Ηλίας Μαμαλάκης μοιράστηκε σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 μυστικά υγείας, διατροφής και ομορφιάς κι αποκάλυψε το πως κατάφερε […]
The post Ηλίας Μαμαλάκης: Με αυτήν τη δίαιτα κατάφερε να χάσει 17 κιλά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 17 κιλά
«Μπορείς να φας και το λουκάνικό σου και την πανσέτα σου, μια πλούσια τυρόπιτα αλλά όχι σε μεγάλη ποσότητα», λέει ο σεφ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗλίας Μαμαλάκης: Πώς κατάφερε να χάσει 17 κιλά μέσα στην καραντίνα;
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης...
Διαβάστε το στο ZouglaΗλίας Μαμαλάκης: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 17 κιλά – «Έχασα σε δέκα μέρες δέκα κιλά»
Ο Ηλίας Μαμαλάκης με αφορμή το νέο του βιβλίο «Τρώμε και ομορφαίνουμε» παραχώρησε συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και μοιράστηκε μυστικά υγείας και ομορφιάς, μέσα από την σωστή διατροφή που πρέπει να ακολουθούμε, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς κατάφερε ς με τη μέθοδο της διαλειμματικής νηστείας να χάσει περισσότερα από του 17 κιλά. Δίνοντας συμβουλές διατροφής είπε πως το καλύτερο είναι να τρώμε τα λαχανικά στην εποχή τους. Ο γνωστός σεφ εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό να τρώμε από όλα και από λίγο: «Δεν είναι μια τροφή που σε ομορφαίνει, είναι ο συνδυασμός ποσότητας και ποιότητας. Εγώ έχω ένα προσωπικό μοντέλο, που είναι το motto της μακαρίτισσας της μάνας μου. Λίγο κι από όλα. Μπορείς να φας
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗλίας Μαμαλάκης: Πώς κατάφερε να χάσει 17 κιλά μέσα στην καραντίνα;
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος μοιράστηκε μυστικά υγείας και διατροφής.
Παράλληλα, ο γνωστός σεφ αποκάλυψε τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλίας Μαμαλάκης: Αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 17 κιλά
Ο Ηλίας Μαμαλάκης με αφορμή το νέο του βιβλίο «Τρώμε και ομορφαίνουμε» παραχώρησε συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και μοιράστηκε διάφορα μυστικά υγείας, διατροφής και ομορφιάς ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε κι έχασε 17 κιλά.Ο Ηλίας Μαμαλάκης με αφορμή το νέο του βιβλίο «Τρώμε και ομορφαίνουμε» παραχώρησε συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και μοιράστηκε διάφορα μυστικά υγείας, διατροφής και ομορφιάς ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε κι έχασε 17 κιλά.Ο σεφ εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό να τρώμε από όλα και από λίγο: «Δεν είναι μια τροφή που σε ομορφαίνει, είναι ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗλίας Μαμαλάκης: Έτσι κατάφερε να χάσει 17 κιλά μέσα στην καραντίνα
Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μοιράστηκε μυστικά υγείας, διατροφής και
To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Έτσι κατάφερε να χάσει 17 κιλά μέσα στην καραντίνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗλίας Μαμαλάκης: Πώς έχασε 17 κιλά
Ο Ηλίας Μαμαλάκης με αφορμή το νέο του βιβλίο «Τρώμε και ομορφαίνουμε» παραχώρησε συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και μοιράστηκε διάφορα μυστικά υγείας, διατροφής και ομορφιάς ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε κι έχασε 17 κιλά.Ο σεφ εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό να τρώμε από όλα και από λίγο: «Δεν είναι μια τροφή που σε ομορφαίνει, είναι ο συνδυασμός ποσότητας και ποιότητας. Εγώ […]
Διαβάστε το στο dete.gr