Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο της Αφροδίτης Λατινοπούλου – «Μου είπαν ότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές»
22:14 - 31/08/2022
Άγνωστοι έκαναν ζημιά στο αυτοκίνητο της Αφροδίτης Λατινοπούλου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέφερε πως το βράδυ της Τρίτης (30/08) αφού πάρκαρε έξω από καφετέρια προκειμένου να πάει στην συνέχεια στο σπίτι της, δυο γυναίκες, τις οποίες χαρακτήρισε «αλήτισσες» την πλησίασαν και την κατέκριναν για τις ιδέες της. Στην συνέχεια, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε πως απέφυγε να διαπληκτιστεί μαζί τους, τους απάντησε απλά ήρεμα και αποχώρησε ενώ την επόμενη ημέρα βρήκε το αυτοκίνητό της χαραγμένο και με σπασμένο καθρέφτη. Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο αναρωτήθηκε γιατί όλα τα μαγαζιά δεν έχουν κά
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της Λατινόπουλου: «Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού» (vid)
Η Αφροδίτη Λατινόπουλου εξιστόρησε το περιστατικό που της συνέβη και έδειξε πως βρήκε το αυτοκίνητό της χθες το πρωί.
Διαβάστε το στο GazzettaΆγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της Λατινόπουλου: «Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού» (vid)
Η Αφροδίτη Λατινόπουλου εξιστόρησε το περιστατικό που της συνέβη και έδειξε πως βρήκε το αυτοκίνητό της χθες το πρωί.
Με χαρακιές και σπασμένο καθρέφτη, βρήκε το αυτοκίνητό της χθες το πρωί η Αφροδίτη Λατινόπουλου.
Στο video που ανέβασε στο Instagram ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ, την ώρα που το πάρκαρε για να πάει σπίτι της, την πλησίασαν δύο γυναίκες και της άσκησαν κριτική για τα αυτά που λέει, ενώ το επόμενο πρωί βρήκε το Ι.Χ της με ζημιές.
«Παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχ
Διαβάστε το στο lamianow.gr