Λαμία: Καταγγελία από ζευγάρι – «Στο νοσοκομείο δε μας δίνουν το νεογέννητο μωρό μας»

20:26 - 31/08/2022

Μια απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας είναι σε εξέλιξη στο νοσοκομείο της Λάρισας, αφού μια οικογένεια από την Λαμία καταγγέλλει ότι δεν μπορεί να πάρει το νεογέννητο μωρό της, επειδή δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα πως εκείνοι είναι οι γονείς του. Οι γονείς μίλησαν στο Star, με την μητέρα να αναφέρει πως «τόσες μέρες δεν έχω αγκαλιά το μωρό μου. Είναι το πρώτο μου παιδί και δεν το έχω καθόλου δίπλα μου. Βλέπω τα πραγματάκια του, την πιπίλα, τα ρούχα, την κούνια του, και δεν το έχω δίπλα μου». Παράλληλα, ο πατέρας είπε ότι από το νοσοκομείο της Λάρισας αρνούνται να τους δώσουν το παιδί για γραφειοκρατικούς λόγους, αφού η σύντροφός του δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης. Παρόλα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαμία – Καταγγελία: Δεν μας δίνουν το νεογέννητο μωρό μας

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ένα ζευγάρι από τη Λαμία το οποίο ισχυρίζεται ότι δεν τού επιτρέπεται να πάρει το νεογέννητο μωρό του στο σπίτι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λαμία – Απίστευτη καταγγελία: «Στο νοσοκομείο δε μας δίνουν το νεογέννητο μωρό μας»

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ενός ζευγαριού από τη Λαμία που όπως λέει, έχει παγιδευτεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν μπορεί να πάρει το νεογέννητο αγοράκι του στο σπίτι, αφού δεν έχει ταυτοποιηθεί ότι όντως εκείνοι είναι οι γονείς του. Η μητέρα του μωρού μίλησε στην κάμερα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star και λύγισε. «Τόσες μέρες δεν […] Το άρθρο Λαμία – Απίστευτη καταγγελία: «Στο νοσοκομείο δε μας δίνουν το νεογέννητο μωρό μας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστούν ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο

«Τέλος ο Ιωαννίδης, φουλ για Λιβάι» – Μάξιμουμ 15 εκατομμύρια

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τον Οκτώβριο έπληξαν μέρος του πυρηνικού προγράμματος