Ευθ. Μπουλούτας, Ελλάκτωρ: «Αναπτυξιακή πορεία παρά την αβεβαιότητα» – Στα 479 εκατομμύρια ευρώ τα έσοδα 6μηνου

18:50 - 31/08/2022

Την αύξηση των εσόδων κατά 22% και την εξυγίανση των οικονομικών καταστάσεων πέτυχε στο εξάμηνο του 2022 ο όμιλος Ελλάκτωρ. «Παρά το ασταθές μακροοικονομικό περιβάλλον, οι οικονομικές επιδόσεις του πρώτου εξαμήνου 2022, επιβεβαιώνουν τη νέα αναπτυξιακή πορεία του ομίλου» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ, Ευθύμιος Μπουλούτας, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων πρώτου ... Περισσότερα To άρθρο Ευθ. Μπουλούτας, Ελλάκτωρ: «Αναπτυξιακή πορεία παρά την αβεβαιότητα» – Στα 479 εκατομμύρια ευρώ τα έσοδα 6μηνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άρης – Βόλος 0-1: Οι Θεσσαλοί άλωσαν το Χαριλάου και προσγείωσαν απότομα τους «κίτρινους»

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»