Γιάννης Μπέζος: «Πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω»

18:22 - 31/08/2022

Ο Γιάννης Μπέζος προέβη για ακόμη μία φορά σε καυστικές δηλώσεις, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει στο OPEN.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μπέζος: Πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω

Έχει σταματήσει, ο Γιάννης Μπέζος, να κάνει παρέα με ανθρώπους που συνειδητοποίησε ότι με το πέρασμα των χρόνων δεν έχει να πει κάτι μαζί τους; Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τόνισε πως φυσικά και έχει συμβεί αυτό. «Πολλές φορές. Δεν τους αντιπαθώ, δεν έχω κάτι μαζί τους απλώς δεν έχω κάτι να μοιραστώ πια» απάντησε ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε πως αυτό: «αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες και αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Μπέζος: Η δήλωσή του που θα συζητηθεί – «Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω»

Διαβάστε το στο real.gr

Γιάννης Μπέζος: Η δήλωσή του που θα συζητηθεί – “Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω”

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση. Συγκεκριμένα είπε ότι κάποια στιγμή πήγε σε ένα reunion και κόντεψε να αυτοκτονήσει. “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. […] The post Γιάννης Μπέζος: Η δήλωσή του που θα συζητηθεί – “Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες