Γιάννης Μπέζος: Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος: "Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων - Έχω δικές μου" [Βίντεο]
"Ό,τι έκανα, το έκανα μόνος μου. Δεν ήξερα άνθρωπο όταν μπήκα σε αυτή τη δουλειά", είπε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιάννης Μπέζος: Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων
Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός πρωταγωνιστής συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για όλους και για όλα.
Για την τηλεόραση του σήμερα είπε: «Φοβόμαστε γενικά. Η τηλεόραση είναι συντηρητική. Και θεματολογικά και σαν γλώσσα. Δεν μπορεί να βλέπουμε σειρές πριν από 30 χρόνια και να είναι πιο προχωρημένες. Σαν λόγος εννοώ. Δεν εννοώ τεχνικά. Τεχνικά έχουμε πάει στο φεγγάρι. Η ουσία είναι τι λέμε και πως το λέμε. Και πόσα θέματα κοινωνικά και ενδοοικογενειακά που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία και ασχολούμαστε συνέχεια στην τηλεόραση λες κι είμαστε ανάμεσα σε ένα χωριό, σε ένα τσίπουρο και σε ένα τάβλι. Α
Διαβάστε το στο lamianow.grΓιάννης Μπέζος: Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων
Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός πρωταγωνιστής συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για όλους και για όλα. Για την τηλεόραση του σήμερα είπε: «Φοβόμαστε γενικά. Η τηλεόραση είναι συντηρητική. Και θεματολογικά και σαν γλώσσα. Δεν μπορεί να βλέπουμε σειρές πριν από 30 […]
Διαβάστε το στο irafina.gr