Γιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω στο reunion, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
17:20 - 31/08/2022
Ο Γιάννης Μπέζος καλεσμένος στο πλατό του «Στούντιο 4» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων […]
The post Γιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω στο reunion, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος: «Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι οι ανόητοι χειροτέρευσαν»
Ο αξιόλογος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για ένα reunion στο οποίο παρευρέθηκε...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
«Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα»
Διαβάστε το στο in.grΜπέζος: «Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτέρευσαν» (vid)
Ο ηθοποιός μίλησε και για ένα reunion στο οποίο πήγε και εξήγησε γιατί δεν πρόκειται να πάει ξανά σε κάτι τέτοιο.
Διαβάστε το στο GazzettaΓιάννης Μπέζος: Κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί, δεν θέλω να ξαναδώ κανένα
Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για ένα reunion που είχε δώσει…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω σε reunion, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
Ο Γιάννης Μπέζος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε σε ένα reunion στο οποίο πήγε και έκανε κάποιες διαπιστώσεις για τους ανθρώπους που συνάντησε εκεί.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω…, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
Ο Γιάννης Μπέζος καλεσμένος στο πλατό του «Στούντιο 4» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για το reunion στο οποίο παρευρέθηκε και τελικά δεν αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες […]
Το άρθρο Γιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω…, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπέζος: Πήγα μια φορά σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι χαζοί παρέμειναν χαζοί…
Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ, την Τετάρτη 31/08, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και-μεταξύ άλλων- οι ατάκες του για το reunion στο οποίο παρευρέθηκε μάλλον έμειναν από τη συνέντευξη!Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ, την Τετάρτη 31/08, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και-μεταξύ άλλων- οι ατάκες του για το reunion στο οποίο παρευρέθηκε μάλλον έμειναν από τη συνέντευξη!«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜοναδικός Γιάννης Μπέζος: Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω - Οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί
"Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μη θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνον ότι ήμασταν νέοι", είπε ο Γιάννης Μπέζος.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιάννης Μπέζος: «Πήγα σε reunion και διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
Καλεσμένος στο Studio 4 βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για τη νέα μουσική εκπομπή στο OPEN τονίζοντας ότι θα είναι ένα δίωρο για να ξεχαστεί και να θυμηθεί ο τηλεθεατής ταυτόχρονα. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα reunion που είχε πάει στο παρελθόν και απογοητεύτηκε καθώς διαπίστωσε ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιάννης Μπέζος: «Πήγα σε reunion και διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
Διαβάστε το στο happytv.grΓιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για ένα reunion στο οποίο παρευρέθηκε και τελικά… δεν αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιάννης Μπέζος: «Πήγα σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. O Γιάννης Μπέζος για την τηλεόραση του σήμερα είπε: «Φοβόμαστε γενικά. Η τηλεόραση είναι συντηρητική. Και θεματολογικά και σαν γλώσσα. Δεν μπορεί να βλέπουμε σειρές πριν από 30 χρόνια και να είναι πιο προχωρημένες. […]
The post Γιάννης Μπέζος: «Πήγα σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΜπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω σε ριγιούνιον- Οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανέναΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr