Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN»

11:38 - 31/08/2022

Ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης στην Μπέττυ Μαγγίρα και βέβαια το GNTM και η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα μπορούσαν […] The post Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχουμε ασχοληθεί πολύ μαζί της χωρίς λόγο»

«Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει και μαθαίνει καθημερινά», είπε ο σχεδιαστής μόδας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN

“Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι” δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Λάκης Γαβαλάς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και φυσικά ρωτήθηκε για το GNTM και το ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την Σοφία Χατζηπαντελή. Θέλοντας να βάλει μια τελεία στο θέμα, ο Λάκης Γαβαλάς ... Περισσότερα To άρθρο Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχουμε ασχοληθεί πολύ μαζί της χωρίς λόγο»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε μέσω Skype από την Πάρο ο Λάκης Γαβαλάς.Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε μέσω Skype από την Πάρο ο Λάκης Γαβαλάς.Ο σχεδιαστής μόδας αρχικά μίλησε για τα δικά του επαγγελματικά σχέδια. Η Μπέττυ Μαγγίρα τον ρώτησε αν θα είναι στο «My Style Rocks» με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει με σαφήνεια αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας. Στη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Τετάρτης 31/8 μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Ποιος είναι To άρθρο Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχουμε ασχοληθεί πολύ μαζί της χωρίς λόγο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Μιλάμε για την Σοφία Χατζηπαντελή επειδή το είπε το CNN»

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και σχολίασε τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γαβαλάς για Χατζηπαντελή: "Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN"

"Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN»

Διάφορες δηλώσεις κατά καιρούς έχει κάνει ο Λάκης Γαβαλάς για τη Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο που θα γνωρίσουμε μέσα από το GNTM, καθώς θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή για συγκεκριμένα επεισόδια. Ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας θεωρεί ότι έγινε πολύ μεγάλος ντόρος για το μοντέλο και αυτό άφησε να εννοηθεί με τα όσα […] The post Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»