Κουκάκης: Μου έδειξαν αποδελτίωση συνομιλίας που είχα έξω από το σχολείο της κόρης μου

14:18 - 30/08/2022

«Την ίδια μέρα που έκανα καταγγελία διακόπηκε η παρακολούθησή μου», είπε ο Θανάσης Κουκάκης και βάζει στο «στόχαστρό» του τη διάταξη που δεν επιτρέπει στην ΑΔΑΕ να ενημερώσει για την παρακολούθηση εφόσον τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας.Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε δημοσιογραφικά ήταν ο λόγος της παρακολούθησης του Θανάση Κουκάκη, όπως πιστεύει ο ίδιος. Ο δημοσιογράφος τα ανέπτυξε χθες, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, αποκαλύπτοντας ότι μία «πηγή» του έδειξε αντίγραφο αποδελτίωσης από συνομιλία που είχε έξω από το σχολείο της κόρης του. Ο Θανάσης Κουκάκης εξιστόρησε τα γεγονότα και το πώς αντιλήφθηκε ότι ήταν υπό παρακολούθηση. «Τα ρεπορτάζ μου κίνησαν το ενδιαφέρ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά