Απόστολος Γκλέτσος: Η εξομολόγηση για τη σχέση με την 20χρονη κόρη του και το ενδεχόμενο ενός γάμου με τη σύντροφό του

13:20 - 30/08/2022

Ο Απόστολος Γκλέτσος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Η εξομολόγηση για τη σχέση με την 20χρονη κόρη του και το ενδεχόμενο ενός γάμου με τη σύντροφό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Η εξομολόγηση για τη σχέση με την 20χρονη κόρη του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν  ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την 20χρονη κόρη του και στο ενδεχόμενο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Η εξομολόγηση για τη σχέση με την 20χρονη κόρη του

Ο Απόστολος Γκλέτσος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για όλα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Απόστολος Γκλέτσος: H σχέση με την κόρη του – Τι λέει για το ενδεχόμενο ακόμη ενός γάμου

Διαβάστε το στο real.gr

Απόστολος Γκλέτσος: H σχέση με την κόρη του – Τι λέει για το ενδεχόμενο ακόμη ενός γάμου

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και μίλησε για τη σχέση του με την 20χρονη κόρη του αλλά και το ενδεχόμενο ακόμη ενός γάμου με τη σύντροφό του. Σχετικά με την κόρη του είπε: “Είμαστε καλοί φίλοι με την κόρη μου. Λέμε και τα προσωπικά μας. Δεν έχω γνωρίσει συντρόφους της, δεν φταίω […] The post Απόστολος Γκλέτσος: H σχέση με την κόρη του – Τι λέει για το ενδεχόμενο ακόμη ενός γάμου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»